₺1.500 altı ikinci el müzik odaklı kafa üstü kulaklık önerisi

Bütçe
1500

Jeh0Ke

Becerikli
Merhaba, ikinci el üzerinden bir kulaklık almak istiyorum. İstediğim kalitede sıfır fiyatları bütçemi biraz aşıyor. ₺1.500 altı müzik odaklı bir kafa üstü kulaklık önerir misiniz? Elbet oyun da oynuyorum ama müzik benim için ön planda. Bazen bass odaklı müzikler dinlesem de dengeli olması benim için yeterli. Razer Blackshark V2 X'ler aklıma yattı ama daha iyi bir seçenek var mı bilmek isterim.

Not: Diyarbakır'da oturuyorum ve burada bütçeme uygun kulaklık bulmam zor. Bu yüzden kargo da olması şart.

Son düzenleyen: Moderatör:
V2X öneririm ses yongan iyiyse.

V2X öneririm ses yongan iyiyse.
Hocam laptop olduğundan maalesef yongayı tam bilmiyorum ama geçmişte kullandığım kulaklıklarda gayet yeterli oldu.

Hocam Superlux makrasını daha önce duymadım. Biraz açar mısınız bana?

Ve Hocam yakın fiyatlara Behringer BH470 var onun hakkında bilginiz var mı?

v2x'i beğendim zaten Hocam. Ancak daha iyi bir alternatif var mı diye bakıyorum.

İfadeler: 845
Markanın nesini açayım, anlamadım. F/p kulaklıklarıyla meşhur Çinli bir firma. Kulaklık fiyatına göre gayet iyi bir çözünürlük sunuyor. Behringer kullanmadım. Superlux'un en ünlü kulaklığı da budur.

Son düzenleme:
İfadeler: 144
Açmaktan kastım tam da buydu Hocam teşekkürler yardımınız için. Markanın güvenirliliğini merak ettim sadece. O zaman bu kulaklığı inceliyim. Çok yardımcı oldunuz.

Açmaktan kastım tam da buydu Hocam teşekkürler yardımınız için. Markanın güvenirliliğini merak ettim sadece. O zaman bu kulaklığı inceliyim. Çok yardımcı oldunuz.
Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun.

HD681 al.

Uzun bir süre boyunca Çin'den aldığım pedlerle birlikte kullandım kendilerini ve oldukça memnundum. Tabii güzel bir parameq ile çok çok daha iyi performans veriyordu.

Gönül isterdi vereyim ayarı ama format öncesi ayarları almayı arkadaşa sattım diye unutmuştum. Konunun 2. sayfasında eq apo kurulumu ve hazır eq ayarları var onlardan kulağına güzel gelenle kullanabilirsin. Stok hali de güzel ancak benim kulağıma eq olmadan aşırı hitap edemiyordu.

Mikrofonu da eski kulak içi ile hallet.

İfadeler: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…