Uzun bir süre boyunca Çin'den aldığım pedlerle birlikte kullandım kendilerini ve oldukça memnundum. Tabii güzel bir parameq ile çok çok daha iyi performans veriyordu.
Gönül isterdi vereyim ayarı ama format öncesi ayarları almayı arkadaşa sattım diye unutmuştum. Konunun 2. sayfasında eq apo kurulumu ve hazır eq ayarları var onlardan kulağına güzel gelenle kullanabilirsin. Stok hali de güzel ancak benim kulağıma eq olmadan aşırı hitap edemiyordu.
Hocam aklımdaki soruyu daha sormadan cevapladınız. Sağ olun. Hangi programı önerirsiniz eq olarak. Belki konuda yazıyordur ancak şu an okumak için vaktim yok kusura bakmayın.
Hocam aklımdaki soruyu daha sormadan cevapladınız. Sağ olun. Hangi programı önerirsiniz eq olarak. Belki konuda yazıyordur ancak şu an okumak için vaktim yok kusura bakmayın.
Hocam aklımdaki soruyu daha sormadan cevapladınız. Sağ olun. Hangi programı önerirsiniz EQ olarak. Belki konuda yazıyordur ancak şu an okumak için vaktim yok kusura bakmayın.
Bir de hocam biliyorsunuz şimdi Çin'den bir şey almak zor. Türkiye'den önerdiğiniz bir ped var mı?
HD681 almayı planlıyorum bu gün de şansıma laptopumun ses jakı kırıldı. Tamir edilmiyor. Yeni kasa toplayana kadar kulaklıktan usb ses kartıyla tam verim alır mıyım onu da bilmiyorum. Bunun dışında tek bir sorum kaldı. HD681'i telefonda kullanırken çok kayıp oluyor mu? Telefon jakları bilgisayarlar kadar güçlü değiller çünkü.
HD681 almayı planlıyorum bugün de şansıma laptopumun ses jakı kırıldı. Tamir edilmiyor. Yeni kasa toplayana kadar kulaklıktan USB ses kartıyla tam verim alır mıyım onu da bilmiyorum. Bunun dışında tek bir sorum kaldı. HD681'i telefonda kullanırken çok kayboluyor mu? Telefon jakları bilgisayarlar kadar güçlü değiller çünkü.
Hocam kusura bakmayın yine rahatsız ediyorum da aklıma bir şey takıldı. Bu kulaklık için Aliexpress'ten iyi kulak yastıkları bin lira civarı. Sorun değil paramı toplar alırımda değer mi buna onu tam anlayamadım. Yani HD681+yastık yerine 2300 lira biriktirip o fiyata bir kulaklık almak daha mantıklı olmaz mı? Daha iyi bir kulaklık alamaz mıyım? Yoksa bu kulaklık her türlü bu parayı hak ediyor mu?
Hocam kusura bakmayın yine rahatsız ediyorum da aklıma bir şey takıldı. Bu kulaklık için AliExpress'ten iyi kulak yastıkları bin lira civarı. Sorun değil paramı toplar alırımda değer mi buna onu tam anlayamadım. Yani HD681+yastık yerine 2300 lira biriktirip o fiyata bir kulaklık almak daha mantıklı olmaz mı? Daha iyi bir kulaklık alamaz mıyım? Yoksa bu kulaklık her türlü bu parayı hak ediyor mu?
Yani pad almak şart değil, stok padleri konforlu gelirse onları kullanırsın. 2300'e daha iyisini alırım diyorsun ama alınabilecek şeyler sınırlı. 2.el M.20X falan alırsın o paraya.
Ki unutmayalım HD681 yarı açık doğal olarak dışarıya seste verecek seste alacak haberiniz olsun. 32ohm HD660 Pro bakılabilir superluxtan ancak ona da iyi diyen var kötü diyen var.
Üstüne koyar daha iyisini alırım demek mantıklı ancak daha iyileri genelde daha fazla güç istediğinden onu besleyebilmek için ekstra bir dac almak gerekiyor.
Onerilen diger kulakliklar hakkinda bilgim olmadan yaziyorum, MSI X470 gpc ile v2X kullanıyorum ve sesten oldukca memnunum.
Onceden ASUS A320 ve baska laptoplarda deneyimledim ve şu anki duzenle arasinda gerek ses yuksekligi gerekse kalite olarak oldukca fark var.
Laptop kullaniyorsan pek onermem daha iyi tercihler elbet vardir. Dahili ses kartiyla veya onun ayarinda bir ses kartiyla kullanacaksan.
Yani pad almak şart değil, stok padleri konforlu gelirse onları kullanırsın. 2300'e daha iyisini alırım diyorsun ama alınabilecek şeyler sınırlı. 2.el M.20X falan alırsın o paraya.
Ki unutmayalım HD681 yarı açık doğal olarak dışarıya seste verecek seste alacak haberiniz olsun. 32ohm HD660 Pro bakılabilir superluxtan ancak ona da iyi diyen var kötü diyen var.
Üstüne koyar daha iyisini alırım demek mantıklı ancak daha iyileri genelde daha fazla güç istediğinden onu besleyebilmek için ekstra bir dac almak gerekiyor.
Hocam zaten şu ana kadar konuşmamızdan benim bilgilerimin de oldukça sınırlı olduğunu anlamışsınızdır Sanırım gerçekten bütçem ve şu anki bilgim dahilinde ekstra bir güç ünitesi, kart vs. olmadan alabileceğim en iyi seçenek HD681. Ses alması veya vermesi benim için elzem değil. Hatta dışardan ses gelmesi işime dahi geliyor. Her şey için tekrar tekrar teşekkür ediyor iyi geceler diliyorum.