₺50.000 sistem önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oğuz Yalçın
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 761
Bütçe
50 bin civarı
Aslında hazır sistem almak da aklımın bir köşesinde var. Ama kendim toplarsam tam istediğim şeyi almış olacağım için o topa girmiyorum. Dolar 1 lira olmalıydı

İfadeler: 683
Hocam bence RTX 4070 yerine RTX 3090 Ti veya RTX 3090 ikinci el almak çok daha mantıklı. Yarı fiyatına çok daha yüksek ham FPS değeri elde ediyorsunuz. Sizin sözünü ettiğiniz oyunların çoğunda DLSS yok. O yüzden ikinci el güvenilir bir yerden test ederek RTX 3090 Ti veya RTX 3090 almak çok daha mantıklı olacaktır.

Konu sahibinin mesajını tekrar okuyun. DLSS var.

Konu sahibinin mesajını tekrar okuyun. DLSS var.
Kaçında var ? Sayabilir misin ?

CS:GO/CS2'de yok. Apex'de yok. PUBG'de yok. Lol'de yok. RDR2'de de yok. Bende, "Çoğunda DLSS yok" demişim. Ki doğru. Boşu boşuna bir karta 2 kat para vermenin bir anlamı yok. Zira bütçe de düşük. O yüzden 2. el sağlam bir RTX 3090 veya RTX 3090 Ti almak çok daha mantıklı.

2. el almam için eşim dostum olmalı, inanın hiç güvenmiyorum insanlara Aslında Vatan'da toplarken daha uygun olması için 3000 serisini sordum ama uzun vadeli bir sistem olması açısından 4000 serisine geçtik.

Mesela şu an GTX 970 ve i5-4460 kullanıyorum. Evet bu oyunların tamamını açabiliyorum ama PUBG'de kasıyor, Warzone kasıyor, BF 2042 kasıyor. LoL'de aram modunu oynarken gördüğüm ortalama FPS sanırım 150 civarıdır. O yüzden 3000 serisine de geçsem 4000 serisine de geçsem benim için büyük bir değişim olmuş olacak. Tabi ki önceliğim fiyatın düşük olması ama düşük fiyat olsun diye de gidip 2000 serisi kart alacak değilim. Bir standart olmalı

Bu sistemde sadece kasa yok, onu da yukarıda belirttiğim ürün sebebiyle ekletmedim. 54K civarı bir fiyat verdiler.

Son düzenleme:
54K civarı bir fiyat verdiler.
Sakın almayın. 54 bin liraya 4060 Ti ve AM5 sistem ne demek ya.

Var, araştırmanızı öneririm.

DLSS 2 var. O da berbat. Görüntüyü kötüleştiriyor MSAA açılamadığı için. FSR 2 olduğu için modla FSR 3'e çıkartılıp oynanabiliyor. Yerel olarak "DLSS 3 Frame Generation" desteği yok.

Hocam eğer güven sorununuz varsa o halde 4070 Ti'lı bir sistem almanızı tavsiye ederim. @Lorien sosyaldaşımın önerdiği hazır sistemlerden birini alabilirsiniz.

Size önerilen sistem aşırı derecede kazık. AM4 bir sistem önermişler ve emin olun DLSS ile tam verim alamazsınız o sistemden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…