• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Tlauncher Minecraft nasıl harici ekran kartında çalıştırılır?

Yer
Kaer Morhen
Hocam şu javaw.exe olayını denedim ama olmadı. Birkaç tane javaw.exe vardı grafik ayarlarında bende olmayınca onları kaldırdım yeniden denedim bu sefer javaw.exe'yi seçiyorum eklemiyor. Bİlgisi olan var mı?

Hocam şimdi fark ettim Shader olmadan 48 FPS alıyorum saçma bir şekilde. RDR 2'de de 48 FPS'i geçemiyordum. Sanırım farklı bir sıkıntı var ya.

Çok daha farklı bir öneri sunacağım. TLauncher'ı bırakabilirsin. En azından SKLauncher, PollyMC (PolyMC ile karıştırmayın), UltimMC gibi launcher'lara bakabilirsiniz.

Çok daha farklı bir öneri sunacağım. TLauncher'ı bırakabilirsin. En azından SKLauncher, PollyMC (PolyMC ile karıştırmayın), UltimMC gibi launcher'lara bakabilirsiniz.
Hocam 48 FPS'i geçemiyorum ve bu sorun RDR 2'de de vardı. Ya bir şeyde bir sıkıntı var ama anlamadım. Bazı oyunlarda 48 FPS'de takılıyorum kalıyorum.

Hocam 48 FPS'i geçemiyorum ve bu sorun RDR 2'de de vardı. Ya bir şeyde bir sıkıntı var ama anlamadım. Bazı oyunlarda 48 FPS'de takılıyorum kalıyorum.
Hocam FPS'i sınırlamadığınıza emin misiniz? Belki de monitör hertziniz 48'de sınırlandığı için geçemiyorsunuzdur.

Hocam FPS'i sınırlamadığınıza emin misiniz? Belki de monitör hertziniz 48'de sınırlandığı için geçemiyorsunuzdur.
Hocam Hz ayalarında 144 Hz'den başka seçenek yok. Ayrıca öyle olsa yine de fazla fps alırdım sadece 48 fps görürdüm. Diğer oyunlarda daha fazla FPS alıyorum ama RDR 2 ve Minecraft nedense böyle.

Hocam Hz ayalarında 144 Hz'den başka seçenek yok. Ayrıca öyle olsa yine de fazla fps alırdım sadece 48 fps görürdüm. Diğer oyunlarda daha fazla FPS alıyorum ama RDR 2 ve Minecraft nedense böyle.
Oyunda sınırlamış olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…