TLOU, Metro, Watch Dogs ve GTA 5'ten sonra ne oynanmalı?

Bütçe
100-150 USD

GhostOps 11

Becerikli
Agalar, bana oyun önerin. Steam kütüphanemi attım ama sadece bir kısmı görünüyor. TLOU serisini, Metro serisini ve Watch Dogs serisini oynayıp bitirdim. GTA 5’i de yalayıp yuttum, artık oyunda yapacak bir şey kalmadı.

Bana öyle bir oyun önerin ki canımı sıksın. Hikâye veya FPS olması fark etmez. Ben sıkılınca oyun değiştiriyorum, o yüzden gerçekten sürükleyici bir şey arıyorum.

PC konusunda da limitim yok; istediğim oyunu istediğim grafiklerde kökleyerek oynarım.

Kısacası, “Bunu kesin oyna” diyeceğiniz oyunları bekliyorum.

The Witcher 3 yok. Bence DLC'leriyle birlikte evrene giriş yapmalısın. İlk 3-4 görev seni sıkacaktır çünkü kısıtlısın ama ondan sonra açık dünyaya akıyorsun. Bu sebeple Witcher 3 diyorum.

Stalker 2: Heart of Chernobyl, Alan Wake II, Silent Hill 2 oynayabilirsin. Hepsi de hikaye bakımından iyi oyunlar.

Cyberpunk 2077 ölmeden önce oynanması lazım. oyun arkadaşı kategorisi gelse beraber Ready or Not oynardık ama neyyyyse.

God of War ve Uncharted.

Gow var zaten eski sürümleri diyorsan grafik açısından bana göre değil.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl: Heart of chernobyl, Alan Wake II, Silent Hill 2 oynayabilirsin. Hepsi de hikaye bakımından iyi oyunlar.

Alan Wake II yarım bıraktığım oyun çok hantal ve çok detaycı bulmuştum yine de indirip tekrar oynayabilirim teşekkür önerilerin için.

Cyberpunk 2077 ölmeden önce oynanması lazım. oyun arkadaşı kategorisi gelse beraber Ready or Not oynardık ama neyyyyse.

Ready or Not bitirdim DLC'ler beraber takıldığın bir yer varsa yardımcı olurum: )

S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of chornobyl: Heart of chernobyl, Alan Wake II, Silent Hill 2 oynayabilirsin. Hepsi de hikaye bakımından iyi oyunlar.

S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of chornobyl düşünüyordum aslında ama metroya benzettiğim için almadım deneyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…