Agalar, bana oyun önerin. Steam kütüphanemi attım ama sadece bir kısmı görünüyor. TLOU serisini, Metro serisini ve Watch Dogs serisini oynayıp bitirdim. GTA 5’i de yalayıp yuttum, artık oyunda yapacak bir şey kalmadı.
Bana öyle bir oyun önerin ki canımı sıksın. Hikâye veya FPS olması fark etmez. Ben sıkılınca oyun değiştiriyorum, o yüzden gerçekten sürükleyici bir şey arıyorum.
PC konusunda da limitim yok; istediğim oyunu istediğim grafiklerde kökleyerek oynarım.
Kısacası, “Bunu kesin oyna” diyeceğiniz oyunları bekliyorum.
The Witcher 3 yok. Bence DLC'leriyle birlikte evrene giriş yapmalısın. İlk 3-4 görev seni sıkacaktır çünkü kısıtlısın ama ondan sonra açık dünyaya akıyorsun. Bu sebeple Witcher 3 diyorum.
Cyberpunk 2077'yi yaklaşık 700 saattir oynuyorum. Oyunda küçük kartları, bilgisayarları, duvar yazılarını, mesajları ve çoğu kişinin yanından geçip gittiği ufak detayları okumayı seviyorum. Türkiye hakkında birkaç küçük ayrıntıya denk gelince de ister istemez merak ettim ve araştırmaya başladım.
Araştırdıkça Türkiye'nin Cyberpunk evrenindeki geçmişinin sadece Cyberpunk 2077'de gördüğümüz birkaç detaydan ibaret olmadığını fark ettim. Türkiye'nin hikâyesi, 1995 yılında yayımlanan eurosource Plus gibi Cyberpunk 2020 döneminin resmi...