TLOU, Metro, Watch Dogs ve GTA 5'ten sonra ne oynanmalı?

Bütçe
100-150 USD

Stalker serisi, Metro'nun yapımcılarının esinlendiği oyunlardan biridir; lineer bir hikayesi yok, açık dünya RPG diyebilirim. Eğer eski oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, Shadow of Chernobyl - Clear Sky - Call of Pripyat da çok iyi oyunlardır. Birkaç sene önce güncelleme de geldi hepsine.

Elden Ring mi? Önümüzdeki 100 yıl boyunca bütün ekipmanı kırar sinirden. zor yap tamam da bu kadar aşırı zor olmasın.

Elden Ring cidden abarttığın kadar zor mu biraz bahseder misin merak ettim şimdi. : DD

Birkaç sene önce güncelleme de geldi hepsine.
Definitive Edition'ları önermiyorum. Ben de seriye geçenlerde başlayıp Shadow of Chernobyl'i definitive sürüm ile bitirdim ama hiç memnun kalmadım. Gözle görülür hiçbir değişiklik olmamasıyla beraber iğrenç bir cover art'ı var ve boyutu ikiye katlanmış. Clear Sky'ı vanilla olarak oynadım sonra, Call of Pripyat'ı da vanilla oynayacağım.

Elden Ring cidden abarttığın kadar zor mu biraz bahseder misin merak ettim şimdi. : DD
Abartı değil, manyak derecede zor oynayanlar sinir krizi geçiriyor. Yabancı yayıncı var, bir tane klavyeyi vura vura kırıyor. Akıl işi değil bu oyun, araştır internete.

Değil bence hocam. Souls türünde ilk saatler işkence oluyor, ondan sonra duruma alışılıyor ve çok zevkli bir şeye dönüşüyor. 300 saat Elden Ring oynayışımda çok az rage geçirdim. Rage geçirdiğim zamanlar ya ilk run'ımdı ya da özel olarak platin için çabalarken uğraştığım opsiyonel şeylerdi. Bu oyunlarda önemli olan şey yetenek değil bilgi çünkü. Güzel bir build ile oyunu kırıp boss'ları 2-3 vuruşla öldürme şansınız bile var. İnanılmaz seviyede çeşitli ve özgür bir oyun.

Sonuçta oyunu oynarken adamı delirtiyor mu delirtiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…