Serdar4586

Başarılı
3 yıldan uzun bir süredir tod TV kullanıcısıyım, bu platform a sürekli içerikler de oynatma sorunu yaşanıyor. Platforma üye olduğumdan beri benzer sorunlar ile çok karşılaştım. Diziyi veya herhangi bir içeriği açtığımda hata ekranları ile karşılaşıyorum. Müşteri temsilcilerine sorunu ilettiğimde çözüyorlar ama bu hataların çok sık olması bir platforma hiç yakışmıyor.

Korsan sitelerden dizi veya film izlesek tamam diyeceğim de biz bunlara para. Veriyoruz bazen de izlediğimiz içeriklerde eksik bölümler, dublaj hataları oluyor. Tod TV dışında Exxen, Netflix, Prime Video ve BluTV'de kullandım, tod TV kadar sorunlu bir platform görmedim.

İnsanlar sırf maç yayını izlemek için alıyor ama yetkililer maç yayınları esnasında bile tod TV ekranın da bazı kısıtlamalara gidiyorlar ve izlediğimiz diziler ve kaldığımız yerden izleme seçenekleri geçici devre dışı kalıyor. Tod TV bence futbol ve spor dışında film, belgesel, dizi yayıncılığını bırakmalı. Ben şahsen pişmanım kullandığıma.

Ekran görüntüsü 2024-06-28 014748.webp

mobil tod.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne deseniz haklısınız. Ben de maç öncelikli hem dizi/film olarak kullanıyorum. Yaşamadığım sorunlar yok:
1. Odamda Philips 55PUS8848 modeli mevcut ve BeinSport 1 ve 2 kanalları hiç çalışmıyor (Önceden çalışıyordu taa ki Google TV'nin yeni güncellemesi gelene kadar), yani ilgili kanalları açınca beyaz parazit ve takılma sorunu mevcut ama diğer kanallarda hiçbir sıkıntı yok. Ancak salonda bir alt modeli olan Philips 58PUS8505 modeli var ve aynı sürüm olmasına rağmen takır takır çalışıyor. Enteresan. Araştırdığımda aslında sorun Google TV'nin değil Philips'in lisans anlaşmasında sıkıntılar olduğunu belirtilmiş, ne alakaysa?
2. Önceden odamda kullandığım bir önceli televizyonum Samsung AU8000 modelinde film/dizi haricinde hiçbir canlı kanalları seyredemiyordum, garip bir hata kodu geliyordu. Bunun sebebi ise Raspberry Pi 4 sunucusunda kurduğum Pi-Hole uygulamasından ötürü DNS çakışması yaşıyordu ancak şöyle bi' durum var; Bu Pi-Hole direkt benim modemime bağlı olduğu ve interneti Pi-Hole üzerinden geçip dağıtım yaptığında sadece benim televizyonumda sıkıntı yaşıyordum, diğer cihazlarda sorun yoktu. (Televizyonumu hem Wi-Fi hem de Ethernet olarak kullanıyordum ve aynı durum vardı...)
3. Tod TV uygulamasının bilgiler bölümünde normalde şahsime ait bilgiler gelmesi gerekirken başka müşterinin bilgileri geliyor arada bi', tatsız.

Özet olarak Tod TV hiç var olmamalıydı, BeinSport devredilmeseydi en azından daha az sorunla karşılaşırdık belki.

Ne deseniz haklısınız. Ben de maç öncelikli hem dizi/film olarak kullanıyorum. Yaşamadığım sorunlar yok:
1. odamda Philips 55PUS8848 modeli mevcut ve beinsport 1 ve 2 kanalları hiç çalışmıyor (önceden çalışıyordu ta ki Google TV'nin yeni güncellemesi gelene kadar), yani ilgili kanalları açınca beyaz parazit ve takılma sorunu mevcut ama diğer kanallarda hiçbir sıkıntı yok. Ancak salonda bir alt modeli olan Philips 58PUS8505 modeli var ve aynı sürüm olmasına rağmen takır takır çalışıyor. Enteresan. Araştırdığımda aslında sorun Google TV'nin değil Philips'in lisans anlaşmasında sıkıntılar olduğunu belirtilmiş, ne alakaysa?
2. önceden odamda kullandığım bir önceli televizyonum Samsung AU8000 modelinde film/dizi haricinde hiçbir canlı kanalları seyredemiyordum, garip bir hata kodu geliyordu. Bunun sebebi ise Raspberry Pi 4 sunucusunda kurduğum Pi-hole uygulamasından ötürü DNS çakışması yaşıyordu ancak şöyle bi' durum var; bu Pi-hole direkt benim modemime bağlı olduğu ve interneti Pi-hole üzerinden geçip dağıtım yaptığında sadece benim televizyonumda sıkıntı yaşıyordum, diğer cihazlarda sorun yoktu. (televizyonumu hem Wi-Fi hem de Ethernet olarak kullanıyordum ve aynı durum vardı...)
3. tod TV uygulamasının bilgiler bölümünde normalde şahsime ait bilgiler gelmesi gerekirken başka müşterinin bilgileri geliyor arada bi', tatsız.

Özet olarak tod TV hiç var olmamalıydı, beinsport devredilmeseydi en azından daha az sorunla karşılaşırdık belki.

beIN Connect zamanın da her şey çok iyiydi özellikle canlı müşteri temsilcisi hizmetleri tod TV'ye geçince kaldırıldı çağrı merkezlerini aradığımız da zaten müşteri ile muhatap olacak temsilci yok beIN Connect zamanında da oynatma sorunu, dublaj sorunu ve dizilerde eksik bölümler sıkıntısı yaşanıyordu ama tod a geçince sorunlar daha fazla arttı ben 4 yıldır beIN Connect kullanıyorum. Aslında beIN Connect uluslararası bir platform sadece Türkiye'deki gruba krea içerik hizmetleri ve prodüksiyon anonim şirketi bakıyor yani Digitürk medya, buradaki ekip belgesel, dizi, film gibi içerikler de çok pasif kalıyorlar maç günleri acayip şikayetler geliyor bende eğlence paketi kullanıcısı olarak maç günler kullanım da bazı özellikleri sınırlandırıyorlar çünkü tod un Türkiye ekibi aşırı başarısız millet maç için para veriyor ama maç izleyemiyor.

Arkadaşlar, şimdi konuyu açtım. Herkes diyecek ki internetin de sorun var diye bunlar oluyor. Hayır, ben tod TV'ye 2021 yılından beri üyeyim. Üye olmamın sebebi dizi ve filmleri korsandan izlemek istemem. Çünkü bazı korsan sitelerin içerikleri oldukça kaliteli. Ancak internet altyapım sınırlı olduğu için oynatmalarda donmalar yaşıyorum. Amazon Prime, Exxen gibi ücretli platformların içeriklerinde internet hızına göre çözünürlük düşürme özelliği var. Yani internetiniz yavaş da olsa bu platformlarda donma sorunu ortadan kalkıyor.

Gelelim asıl mevzuya: Ben tod TV platformunda içerik düşürme sorunu yaşıyorum. Oynatıcım internet hızına göre bazen ve sık sık kalite düşürmüyor ve donmalar yaşanıyor. Bu sorun şimdiye kadar hiç olmuyordu. Tod TV'yi internet altyapım kötü olmasına rağmen yıllarca sorunsuz kullandım. Tod TV müşteri temsilcileri teknik birimi yönlendirmesine rağmen soruna anlam veremediler.

Gelelim diğer platformlara: Amazon Prime'da 480p ve 720P'de bile içerikleri donmadan rahatlıkla izleyebiliyorum. Ama tod TV'ye neler oldu anlamadım. Bilgisayarıma format bile attım. Sanırım tod TV'nin sitesinde bu internet hızına göre çözünürlük düşürme problemi var ve ilgilenmiyorlar. Son olarak, bu sorunu web üzerinden Google Chrome ile yaşıyorum. Farklı tarayıcılarda da sorun aynı.

(Amazon Prime sığınak dizisi görseli: Kalite iyi, sorun yok, donma yok)

(Tod TV'de kalite düşük olmasına rağmen donma var.)

Eki Görüntüle 69805Eki Görüntüle 69801

26.07.2024 tarihinden beri yeniden tod TV ile sorunlar yaşamaya başladım detayları yukarıda yazdım okuyabilirsiniz 2021'den beri kullandığım tod platformunda yaşamadığım sorunlar kalmadı öncesinde Amazon Prime, BluTV, Netflix de kullandım hiçbirin de tod TVdeki kadar sorun yaşamadım özellikle beIN Connect'den tod TV'ye geçerken daha çok sorun yaşanmaya başlandı şunu belirtmek istiyorum ki Digitürk krea içerik hizmetleri ve prodüksiyon anonim şirketi tod platformu adına Türkiye de hizmet veriyor ama işlerini yapamıyorlar birincisi müşteri ile muhatap olacak bir çağrı merkezin de temsilci yok bağlanamıyorsun, ikincisi tod web sitesinde canlı müşteri temsilcisi yok eskiden beIN Connect sitesi varken bağlanabiliyordun resmen kaldırdılar, sosyal medya da X üzerinden sorular pek cevaplanmıyor. Ya da müşteri temsilcilerinin dönüşleri çok geç oluyor ve sorunlara çözüm üretemiyorlar. Artık dün üyeliğimin yenilemesini iptal ettim bir daha da asla tod a bulaşmam.

Son düzenleme: