Seven vardır diye paylaşıyorum. Şahsen hastasıyım bu adamın. Geçen sefer İzmir'e geldiğinde çok geç fark ettim C kısım almak zorunda kalmıştım. Bu sene en önden biletimi kaptım. Alacak olanlar en kısa sürede alsın hızlı bitiyor. İzmir kültürpark alacaklar b kısmından alsın tam önüne denk geliyor. A kısmı sahneyi hiç görmüyor bayağı bir kot farkı var. İzlerken boynunuz tutulur.
Seven vardır diye paylaşıyorum. Şahsen hastasıyım bu adamın. Geçen sefer İzmir'e geldiğinde çok geç fark ettim C kısım almak zorunda kalmıştım. Bu sene en önden biletimi kaptım. Alacak olanlar en kısa sürede alsın hızlı bitiyor. İzmir kültürpark alacaklar b kısmından alsın tam önüne denk geliyor. A kısmı sahneyi hiç görmüyor bayağı bir kot farkı var. İzlerken boynunuz tutulur.
Gerçekten büyük bir üstat. Bana göre standup gösterilerinin 2 büyük üstadı var. Cem Yılmaz ve Tolga çevik. Emekli olmadan böyle birini canlı izlemenizi tavsiye ederim. En komiği ise ikisinin de akraba olması.
Bende şans eseri fark ettim. İzmir kültürpark biletleri yarısına kadar bitmiş zaten. Gösteri 28 Mayıs'ta olmasına rağmen. Hemen en ön kısımlardan iyi yerleri kaptım. A4 ve A5 alanlara acıyorum. Haberleri yok ki izleyemeyecekler. Kültürparkta çok fazla kot farkı var. B koltukları en iyileri.