3 34847 Çalışkan Katılım 30 Temmuz 2026 Mesajlar 9 Beğeniler 9 9 Ağustos 2026 #1 Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlands yaklaşık 5 dakika bekledim, açılmıyor. Sebebi ne olabilir? Video burada.
Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlands yaklaşık 5 dakika bekledim, açılmıyor. Sebebi ne olabilir? Video burada.
Çözüm Michael MYERS 9 Ağustos 2026 Windows 11'de sıkıntılı bir oyun. _dbdata.zip This file has been shared with you on pixeldrain pixeldrain.com Bu dosyayı indir, şifre "cs.rin.ru". RAR'dan çıkart ve oyun dosyalarının içine atıp değiştir. Daha sonra oyun çalışacaktır. Çalışmazsa ana klasördeki diğer .exe'den çalıştırmayı dene. GRW ve GOTW diye .exe'ler vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Windows 11'de sıkıntılı bir oyun. _dbdata.zip This file has been shared with you on pixeldrain pixeldrain.com Bu dosyayı indir, şifre "cs.rin.ru". RAR'dan çıkart ve oyun dosyalarının içine atıp değiştir. Daha sonra oyun çalışacaktır. Çalışmazsa ana klasördeki diğer .exe'den çalıştırmayı dene. GRW ve GOTW diye .exe'ler vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Michael MYERS 125 Seçkin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.550 Çözümler 99 Beğeniler 7.032 Yer Haddonfield, Illinois 9 Ağustos 2026 #2 Windows 11'de sıkıntılı bir oyun. _dbdata.zip This file has been shared with you on pixeldrain pixeldrain.com Bu dosyayı indir, şifre "cs.rin.ru". RAR'dan çıkart ve oyun dosyalarının içine atıp değiştir. Daha sonra oyun çalışacaktır. Çalışmazsa ana klasördeki diğer .exe'den çalıştırmayı dene. GRW ve GOTW diye .exe'ler vardı yanlış hatırlamıyorsam. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2026 Artı 0 Eksi Çözüm
Windows 11'de sıkıntılı bir oyun. _dbdata.zip This file has been shared with you on pixeldrain pixeldrain.com Bu dosyayı indir, şifre "cs.rin.ru". RAR'dan çıkart ve oyun dosyalarının içine atıp değiştir. Daha sonra oyun çalışacaktır. Çalışmazsa ana klasördeki diğer .exe'den çalıştırmayı dene. GRW ve GOTW diye .exe'ler vardı yanlış hatırlamıyorsam.
KS KS 3 34847 Çalışkan Katılım 30 Temmuz 2026 Mesajlar 9 Beğeniler 9 9 Ağustos 2026 #3 Michael MYERS dedi: Windows 11'de sıkıntılı bir oyun. _dbdata.zip This file has been shared with you on pixeldrain pixeldrain.com Bu dosyayı indir, şifre "cs.rin.ru". RAR'dan çıkart ve oyun dosyalarının içine atıp değiştir. Daha sonra oyun çalışacaktır. Çalışmazsa ana klasördeki diğer .exe'den çalıştırmayı dene. Grw ve gotw diye .exe'ler vardı yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Oyun malesef açılmadı. Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Windows 11'de sıkıntılı bir oyun. _dbdata.zip This file has been shared with you on pixeldrain pixeldrain.com Bu dosyayı indir, şifre "cs.rin.ru". RAR'dan çıkart ve oyun dosyalarının içine atıp değiştir. Daha sonra oyun çalışacaktır. Çalışmazsa ana klasördeki diğer .exe'den çalıştırmayı dene. Grw ve gotw diye .exe'ler vardı yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Oyun malesef açılmadı.
KS KS 3 34847 Çalışkan Katılım 30 Temmuz 2026 Mesajlar 9 Beğeniler 9 9 Ağustos 2026 #4 Çok garip, bilgisayar güncellemesinden sonra söylediklerinizi tekrar uyguladım sonuç beni çok mutlu etti teşekkür ederim sağ olun. @Michael MYERS. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2026-08-09 175039.webp 26,2 KB · Görüntüleme: 51 Artı 0 Eksi
Çok garip, bilgisayar güncellemesinden sonra söylediklerinizi tekrar uyguladım sonuç beni çok mutlu etti teşekkür ederim sağ olun. @Michael MYERS.
Michael MYERS 125 Seçkin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.550 Çözümler 99 Beğeniler 7.032 Yer Haddonfield, Illinois 9 Ağustos 2026 #5 34847 dedi: Çok garip, bilgisayar güncellemesinden sonra söylediklerinizi tekrar uyguladım sonuç beni çok mutlu etti teşekkür ederim sağ olun. @Michael MYERS. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar dilerim. Weaver'a benden selam söyleyin. Artı 0 Eksi
34847 dedi: Çok garip, bilgisayar güncellemesinden sonra söylediklerinizi tekrar uyguladım sonuç beni çok mutlu etti teşekkür ederim sağ olun. @Michael MYERS. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar dilerim. Weaver'a benden selam söyleyin.
KS KS 3 34847 Çalışkan Katılım 30 Temmuz 2026 Mesajlar 9 Beğeniler 9 9 Ağustos 2026 #6 Michael MYERS dedi: İyi oyunlar dilerim. Weaver'a benden selam söyleyin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Selamınızı en kısa zamanda ileteceğim. Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: İyi oyunlar dilerim. Weaver'a benden selam söyleyin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Selamınızı en kısa zamanda ileteceğim.