Atahan Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 412 Çözümler 2 Beğeniler 264 Yer İstanbul 10 Aralık 2025 #1 İyi akşamlar, oyunu Steam'den aldım. Açılırken herhangi bir hata vermiyor, sadece görseldeki gibi yükleniyor ekranında kalıyor. Çözmek için neler önerirsiniz? Edit: 15-20 dk bekleyince açıldı ama çok uzun değil mi? Son düzenleme: 10 Aralık 2025
İyi akşamlar, oyunu Steam'den aldım. Açılırken herhangi bir hata vermiyor, sadece görseldeki gibi yükleniyor ekranında kalıyor. Çözmek için neler önerirsiniz? Edit: 15-20 dk bekleyince açıldı ama çok uzun değil mi?
A atlasrise Becerikli Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 360 Çözümler 1 Beğeniler 186 8 Ocak 2026 #11 Atahan dedi: Evet ama oyun içinde herhangi bir sorun olmuyor. Sadece görseldeki yerde uzun bir süre bekletiyor. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Atahan dedi: Evet ama oyun içinde herhangi bir sorun olmuyor. Sadece görseldeki yerde uzun bir süre bekletiyor. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulamayı denediniz mi?
KS KS Atahan Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 412 Çözümler 2 Beğeniler 264 Yer İstanbul 8 Ocak 2026 #12 atlasrise dedi: Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denemiştim hocam. Artı 0 Eksi
A atlasrise Becerikli Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 360 Çözümler 1 Beğeniler 186 8 Ocak 2026 #13 Atahan dedi: Evet denemiştim hocam. Genişletmek için tıkla... Oyun kaynaklı bir problem o zaman. Klasik Ubisoft. Artı 0 Eksi
Atahan dedi: Evet denemiştim hocam. Genişletmek için tıkla... Oyun kaynaklı bir problem o zaman. Klasik Ubisoft.
KS KS Atahan Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 412 Çözümler 2 Beğeniler 264 Yer İstanbul 8 Ocak 2026 #14 atlasrise dedi: Oyun kaynaklı bir problem o zaman. Klasik Ubisoft. Genişletmek için tıkla... Diğer arkadaşlarımda hiçbir sıkıntı yokken sadece bende böyle olması garip geldi. Artı 0 Eksi
atlasrise dedi: Oyun kaynaklı bir problem o zaman. Klasik Ubisoft. Genişletmek için tıkla... Diğer arkadaşlarımda hiçbir sıkıntı yokken sadece bende böyle olması garip geldi.
A atlasrise Becerikli Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 360 Çözümler 1 Beğeniler 186 8 Ocak 2026 #15 Atahan dedi: Diğer arkadaşlarımda hiçbir sıkıntı yokken sadece bende böyle olması garip geldi. Genişletmek için tıkla... Ubisoft Connect'i silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Aynı sorun birçok kullanıcının da başına gelmiş. Artı 0 Eksi
Atahan dedi: Diğer arkadaşlarımda hiçbir sıkıntı yokken sadece bende böyle olması garip geldi. Genişletmek için tıkla... Ubisoft Connect'i silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Aynı sorun birçok kullanıcının da başına gelmiş.
KS KS Atahan Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 412 Çözümler 2 Beğeniler 264 Yer İstanbul 8 Ocak 2026 #16 atlasrise dedi: Ubisoft Connect'i silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Aynı sorun birçok kullanıcının da başına gelmiş. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam denerim bir ara, teşekkürler. Artı 0 Eksi
atlasrise dedi: Ubisoft Connect'i silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Aynı sorun birçok kullanıcının da başına gelmiş. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam denerim bir ara, teşekkürler.
K Krc Çalışkan Katılım 23 Aralık 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 1 8 Ocak 2026 #17 Atahan dedi: Tamamdır hocam denerim bir ara, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Oyunu açtım da çok güzelmiş ya Türkçe yamayı da yapabilirsem daha güzel olur diye düşünüyorum Artı 0 Eksi
Atahan dedi: Tamamdır hocam denerim bir ara, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Oyunu açtım da çok güzelmiş ya Türkçe yamayı da yapabilirsem daha güzel olur diye düşünüyorum