Sahibinden de en fazla 3 ay taksit imkanı sunuyor. Bu tür mağazalar acaba mağazaya gittiğimizde 12 ay taksit imkanı sunuyorlar mı acaba? Hiç konsollarla ve mağazalarla ilgili bilgim yok.
Öbür arkadaş niye öyle bir yorum yapmış bilmiyorum ama sırf GTA 6 için PS5 çok daha mantıklı. Sebebi çok basit. GTA 6'yı oynayıp sıkıldıktan sonra satmak istediğiniz zaman bir PS5'i satmak Xbox'u satmaktan fersah fersah kolay olur. Üstelik kaybınız da az olur. Dolayısıyla sadece GTA 6 oynayacaksanız PS5 almanız çok daha mantıklı.
Tabi burada asıl sorunuza geliyoruz. 9 taksit 49k'ya PS5 dijital alınır mı? Ben kesinlikle almazdım. 2027 yılına 3 ay kalmış iken PS5 gibi bir konsol 2. el alınmadığı sürece sıfır alınmamalı diye düşünüyorum.
Hocam paranız varsa alınır. Ama ben birikim yapıyorum. Kazancım çok yüksek değil benim için karlı bir alışveriş mi derseniz değil. Kendi paranızı nasıl harcamak istediğinize göre değişir.
Hocam paranız varsa alınır. Ama ben birikim yapıyorum. Kazancım çok yüksek değil benim için karlı bir alışveriş mi derseniz değil. Kendi paranızı nasıl harcamak istediğinize göre değişir.
"GTA 6 için zaten almayın konsol falan. Rockstar Games şunun farkında: GTA 6'yı emülatörle PC'ye getirmeye çalışacaklar bizden hızlı olurlarsa çok zarar ederiz kafasında olacaklar ve PC tarafında da çok sürmeyecektir gelmesi. Apar topar çıkarırlar muhtemelen."
Mevcut nesil konsolların son demlerinde yeni nesil konsolların arefesindeyiz. GTA 6'dan sonra rafa kalkacak bir konsola 50K verilmez. Ben olsam tercih etmezdim.