Toplam kredi kartı yasal sınırı nereden öğrenilir?

Hepsini gunu gunune oduyorum gecen seneden beri kullandigim hic aksatmadigim banka bir tl dahi limit artisi vermiyor, ama diger banka duzenli odedim diye ciddi oranda limi artisi vermişti. Sansimi deneyecegim teşekkür ederim.
Bankaların kendi iç yapısında risk değerlendirmesi yapılıyor. Ona göre limit veriliyor. Benimde yeşil renkli Banka'da kartım var düzenli ödememe rağmen limiti hiç arttırmıyor, 1-2 ay sonra kapatacağım böyle giderse. Rica ederim hayırlısı olsun.

Corbaya döndü iş her bankaya farkli kampanya veriliyor yok ise paraf şurada 9 taksit su şurada 9 taksit vs diyerek aliyoruz. İşimize geliyor orasi ayri hem odeme az hem maalesef para eridigi icin kazandigindan daha azini odemeye başlıyorsun günün sonunda.

Evet hocam haklısınız, yıl başına kadar bekleyip iyi kampanyalar (özellikle teknoloji ürünleri sektöründe) sunabilen Bankadan kart çıkartmayı düşünüyorum. Mesela bir mikrofon, kamera veya PC için bir parça alacağım benim kullandığım kartlara doğru düzgün taksit seçeneği yok, kapatsam başka bankadan kart vereceklerinin garantisi yok, o sebeple bende kartların borcunu eritip yavaş yavaş limit düşürüp kapatıyorum. Ama taksit var diye de hepsine aynı anda yüklenmemek gerek.

Önereceğiniz bir Banka kredi kartı var mıdır?

Paraf öneririm. Vatan olsun Trendyol olsun çoğu yerde firsati var, onceden Hepsiburada bir ay onceye kadar 9 taksit worlda veriyordu 7 taksite düşürdü ve sadece kampanya ile 9 taksit veriyor, İş Bankası'ndan uzak dur sadece Amazon'da 9 taksit olursa oluyor bence paraf, bonus, world, Axess olmasi yeter.

Teşekkürler, Bonus ve World var. Maximum'u kapatmıştım zaten. QNB'yi de kapatıp, paraf'a başvuracağım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…