Torima Xbox 360 alınır mı?

Grython

Başarılı
Yer
İstanbul
Arkadaşlar aşağıdaki oyun kolu alınır mı? Ürünün sahte olduğunu biliyorum fakat kol fiyatları da uçmuş durumda (her şey gibi). Beni ne kadar götürür? Bir sıkıntı vb. çıkabilir mi?

Bir de bu konularda bilgiliyseniz oyun kolu tavsiyesi verebilir misiniz? Kablosuz olsa daha iyi olur ama kablolu da olur eğer fiyatı uygun ise. Aslında F310'u çok öneriyorlar fakat çok pahalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe 500 TL diyelim. Sanırım o fiyata bile adam akıllı oyun kolu yok.

Arkadaşlar aşağıdaki oyun kolu alınır mı? Ürünün sahte olduğunu biliyorum fakat kol fiyatları da uçmuş durumda (her şey gibi). Beni ne kadar götürür? Bir sıkıntı vb. çıkabilir mi?

Bir de bu konularda bilgiliyseniz oyun kolu tavsiyesi verebilir misiniz? Kablosuz olsa daha iyi olur ama kablolu da olur eğer fiyatı uygun ise. Aslında F310'u çok öneriyorlar fakat çok pahalı.
Selam bende f310 var 79tl'ye almıştım ara ara kullanıyorum ama yeni gamepad alacak birine tavsiye etmem en kötü xbox 360 veya dualshock 4 tavsiye ederim ayrıca f serisini komple tavsiye etmiyorum dokusunu ve yön tuşlarını sevmiyorum. Xbox kolum ile kıyasladığımda acayip derecede fark var. Sizin bütçenize göre f310 iyi ama bence şu an 650tl amazonda biraz çıkabilirseniz alınır uzun vadeli ve sağlam bir kol ama çok haşır neşir olacaksanız tabi konsol gamepadleri yerini tutmaz.

Kaliteyi fazla önemsemezseniz bitpazarından 25-50TL arası kol bulabiliyorsunuz. Bütçenizin yarısı ile 3-4 tane kol alabilirsiniz, en azından yedeğiniz olur.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt