KS KS cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.710 Çözümler 11 Beğeniler 1.486 6 Ekim 2025 #11 dex dedi: Hem paylaşabilir hem de hiçbir veri paylaşmadan sadece ağ oluşturabilirsin. Evinde sınırsız WiFi varsa, buna da gerek yok. Bilgisayarları ev internetine bağla ve aktar. Genişletmek için tıkla... Yurtta kalıyorum hocam. Anca öyle yapabilirim başka bir şansım yok yani. dex dedi: Hem paylaşabilir hem de hiçbir veri paylaşmadan sadece ağ oluşturabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hiçbir veri paylaşmadan ağ oluşturmayı yapamadım sanırım, bilgim yok.
dex dedi: Hem paylaşabilir hem de hiçbir veri paylaşmadan sadece ağ oluşturabilirsin. Evinde sınırsız WiFi varsa, buna da gerek yok. Bilgisayarları ev internetine bağla ve aktar. Genişletmek için tıkla... Yurtta kalıyorum hocam. Anca öyle yapabilirim başka bir şansım yok yani. dex dedi: Hem paylaşabilir hem de hiçbir veri paylaşmadan sadece ağ oluşturabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hiçbir veri paylaşmadan ağ oluşturmayı yapamadım sanırım, bilgim yok.
dex Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 519 Çözümler 8 Beğeniler 434 Yer Türkiye 6 Ekim 2025 #12 cemkaraca dedi: Yurtta kalıyorum hocam. Anca öyle yapabilirim başka bir şansım yok yani. Hiçbir veri paylaşmadan ağ oluşturmayı yapamadım sanırım, bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Telefon marka modeli nedir? Hotspot ayarlarında buna izin vermesi gerek. WiFi veya hücresel veri kapalıyken ayarı açabiliyor olmalısın. Android 11, One UI'dayım, izin veriyor.
cemkaraca dedi: Yurtta kalıyorum hocam. Anca öyle yapabilirim başka bir şansım yok yani. Hiçbir veri paylaşmadan ağ oluşturmayı yapamadım sanırım, bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Telefon marka modeli nedir? Hotspot ayarlarında buna izin vermesi gerek. WiFi veya hücresel veri kapalıyken ayarı açabiliyor olmalısın. Android 11, One UI'dayım, izin veriyor.
KS KS cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.710 Çözümler 11 Beğeniler 1.486 6 Ekim 2025 #13 dex dedi: Telefon marka modeli nedir? Hotspot ayarlarında buna izin vermesi gerek. WiFi veya hücresel veri kapalıyken ayarı açabiliyor olmalısın. Android 11, One UI'dayım, izin veriyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam açabiliyorum ben mobil veriyi kapatmamıştım. Teşekkür ederim. Sanırım bu yöntem işime yarayacak.
dex dedi: Telefon marka modeli nedir? Hotspot ayarlarında buna izin vermesi gerek. WiFi veya hücresel veri kapalıyken ayarı açabiliyor olmalısın. Android 11, One UI'dayım, izin veriyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam açabiliyorum ben mobil veriyi kapatmamıştım. Teşekkür ederim. Sanırım bu yöntem işime yarayacak.