Toshiba harici hard disk arızası

Hakan52542

Uzman
Bende bir adet Toshiba harici hard disk var, bu kablo ile bağlanan 1 TB'lık disk dünden beri nedense çalışmıyor. PC'ye takıyorum, PC görüyor ama Görev Yöneticisi'nde %100 gözüküyor, sistemi kilitliyor; ne PC kapanıyor ne de açılıyor. Dosya Yöneticisi'nde gözüküyor ama hafızası falan gözükmüyor. İçindeki verileri almak istiyorum. Lütfen konudan iyi anlayan biri bana yardımcı olur mu?

Şöyle bir ekleme yapabilirm disk takılıyken herhangi bir wnidwos uygualamsı açılmıyor CMD, bile açılmıyor disk yöneticisi falan ama diskin çalışma sesi bana normal geliyor.

Son düzenleme:
Harici HDD'ler sorun çıkması daha olası. Çantanızda oradan buraya taşırken sağa sola vurabiliyor. Bozulması çok olası. Crystal Disk Info gibi bir uygulamayla bakmanızı tavsiye ederim.

Harici HDD'ler sorun çıkması daha olası. Çantanızda oradan buraya taşırken sağa sola vurabiliyor. Bozulması çok olası. CrystalDiskInfo gibi bir uygulamayla bakmanızı tavsiye ederim.

Crystal dik açılmıyor disk takılı iken ve disk bilgisayara takılı hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…