Thomas Musk Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 291 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 139 Yer Düzce 17 Nisan 2024 #1 Toshiba L50-C 1WL model laptopum var, 2 sene önce anakartı bozulduydu. Şimdi lazım oluyor ve yaptırmak istiyorum, sizce değer mi?
Toshiba L50-C 1WL model laptopum var, 2 sene önce anakartı bozulduydu. Şimdi lazım oluyor ve yaptırmak istiyorum, sizce değer mi?
2 29 Üstün Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 4.223 Makaleler 23 Çözümler 35 Beğeniler 5.954 18 Nisan 2024 #2 Thomas Musk dedi: Toshiba L50-C 1WL model laptopum var, 2 sene önce anakartı bozulduydu. Şimdi lazım oluyor ve yaptırmak istiyorum, sizce değer mi? Genişletmek için tıkla... Ne yapacağına ve ne kadara tamir ettirdiğine göre değişir, Eski cihaz ama bir SSD ile fişeğe döner.
Thomas Musk dedi: Toshiba L50-C 1WL model laptopum var, 2 sene önce anakartı bozulduydu. Şimdi lazım oluyor ve yaptırmak istiyorum, sizce değer mi? Genişletmek için tıkla... Ne yapacağına ve ne kadara tamir ettirdiğine göre değişir, Eski cihaz ama bir SSD ile fişeğe döner.
KS KS Thomas Musk Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 291 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 139 Yer Düzce 18 Nisan 2024 #3 29 dedi: Ne yapacağına ve ne kadara tamir ettirdiğine göre değişir, Eski cihaz ama bir SSD ile fişeğe döner. Genişletmek için tıkla... Zamanında 16 GB Ram'e yükseltmiştim, SSD ile dediğiniz gibi fişeğe döner. Bir bilgisayarcıya götüreyim, size haberdar ederim.
29 dedi: Ne yapacağına ve ne kadara tamir ettirdiğine göre değişir, Eski cihaz ama bir SSD ile fişeğe döner. Genişletmek için tıkla... Zamanında 16 GB Ram'e yükseltmiştim, SSD ile dediğiniz gibi fişeğe döner. Bir bilgisayarcıya götüreyim, size haberdar ederim.