Detaylar
Kim cevapladı?memzcat
Uzman
Evet çalışır. Rufusa extended kernel isosunu yazıp bilgisayarına format atacaksın normal bir şekilde.Merhaba hocalarım. Başlıkta belirttiğim modelde laptop var ve düz Windows 7 kurulu. Extended kernel kursam çalışır mı? Ve nasıl kurarım?
@Physic
Hocam bilgisayarda sorun var. Sorun şu: Bazen fişten çekmiş gibi gücü kesiyor ve bir daha açılmıyor. Peki kurarken kapanır mı ben ondan korktum. Peki kurarken kapanırsa ne olur?Evet çalışır. Rufusa extended kernel isosunu yazıp bilgisayarına format atacaksın normal bir şekilde.
Physic
Üstün
Merhaba hocalarım. Başlıkta belirttiğim modelde laptop var ve düz Windows 7 kurulu. Extended kernel kursam çalışır mı? Ve nasıl kurarım?
@Physic
Kurulur hocam.
Hocam bilgisayarda sorun var. Sorun şu: Bazen fişten çekmiş gibi gücü kesiyor ve bir daha açılmıyor. Peki kurarken kapanır mı ben ondan korktum. Peki kurarken kapanırsa ne olur?
Biraz daha açar mısın? Hayır, bir şey olmaz.
Yani hocam şöyle. Tamamen kafasına göre. Bilgisayarın bataryası ölü yani çalışmıyor. Bataryayı çıkarıp fişe taktım şu an sorun yok ama bazen kafasına göre fişten çekmiş gibi gücü kesiyor. Sonra ben kendim açıyorum. Yani tam kurulum esnasında güç giderse sorun olur mu?Kurulur hocam.
Biraz daha açar mısın? Hayır, bir şey olmaz.
Physic
Üstün
Yani hocam şöyle. Tamamen kafasına göre. Bilgisayarın bataryası ölü yani çalışmıyor. Bataryayı çıkarıp fişe taktım şu an sorun yok ama bazen kafasına göre fişten çekmiş gibi gücü kesiyor. Sonra ben kendim açıyorum. Yani tam kurulum esnasında güç giderse sorun olur mu?
Olmaz. Tekrar kurarsın.
Merhaba hocalarım. Başlıkta belirttiğim modelde laptop var ve düz Windows 7 kurulu. Extended kernel kursam çalışır mı? Ve nasıl kurarım?
@Physic
Düz Windows'a VxKex kurmanız daha iyidir hocam.
Physic
Üstün
Konu açılalı 1 ay oldu hocam. Muhtemelen çözülmüştür.
Konu açılalı 1 ay oldu hocam. Muhtemelen çözülmüştür.
Ben ekleme yapmak istedim.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-