Bende aynı laptoptan var eskiden kullanıyordum hâla kullanıyorum siyah olanını modeli falanda aynı RAM ve SSD upgrade yaptım kötü değil konuya gelecek olarak bulman zor olacaktır ben zamanında akıllılık edip bataryasız kullandım bu yuzden bataryamın ömrü %93 veya %90 olması lazımdı PC sağlık durumu uygulamasında böyle gösteriyor arada sırada boş durmasın diye şarj edip kullanıyordum ancak sıfırını veya temizini bulman zor olacaktır zaten eski bir laptop şarjda kullanman performans ve rahat kullanım açısından iyi olacaktır eğer şu an cihazda batarya takılıysa bataryasını çıkar şarjda kullan ancak dikkatli ol elektrik kesintileri gibi durumlarda cihaz aniden kapanacaktır masaüstü PC mantığı ile çalışacaktır o yuzden cihazına sıfırlama, güncelleme, format atma gibi işlemler uygularken her ihtimale karşı elektrik kesintisi olmasın diye bataryası duruyorsa takmanda fayda var batarya onu 10 15 dakika bile idare etse senin için iyi olacaktır ben bataryamı sadece bu işleri yaparken takıyorum mesela yani tavsiye ederim tabii ben bahsettiğim cihazı 2 yıl önce kullanmayı bıraktım yeni PC alınca pek kullanmıyorum ama günlük işlerde ve basit oyunlarda Metin2, GTA San Andreas, NFS Underground, Roblox, Minecraft gibi oyunları çok rahatlıkla oynatıyor deneyip onayladım bunu da söyleyim belki bu bilgide işine yarar.