CyHaN_Atalay

Uzman
Nays hesabını sonunda aktif edebildim. Limitler hepten yükseldi lakin orada da kart yok. O yüzden Steam'den bir şey alamıyorum. Acaba Tosla'yı marketten alsam kart direkt elimde olacak, lakin oradaki limitler kimlik doğrulamasından sonra artıyor mu? Kimlik doğrulamadan internet alışverişi açık mı? 2.750'den fazla harcama yapmayacağım Steam sepeti için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Kartınızı ister internetten isterse marketten alın aradaki tek fark, ismin olmaması. Ve evet, limit artar otomatikman ama reşit olmanız lazım ekstra olarak da.

Telefon uygulaması üzerinden sipariş edebilirsiniz. Yaklaşık 1 veya 2 hafta içerisinde evinize ulaşır.

Hocam Kartınızı ister internetten isterse marketten alın aradaki tek fark, ismin olmaması. Ve evet, limit artar otomatikman ama reşit olmanız lazım ekstra olarak da.

Telefon uygulaması üzerinden sipariş edebilirsiniz. Yaklaşık 1 veya 2 hafta içerisinde evinize ulaşır.
Steam indirimleri 5 Ocak'ta bitmese sıkıntı değil. Lakin 1 hafta-2 hafta olursa sıkıntı. Ama sanırsam Nays üzerinden alacağım artık.

Kampanyalar falan açısından da iyi olur hocam Nays.
Vallah ne yaparsam yapayım ya izin vermiyor ya da şubeye git diyordu. İlk imza hesabı zaten açtırmıştım 2. gidişimde, 3. gidişimde hesabıma para attırdım çünkü İl imza hesabı para gönderemiyor ve diğer kartlarda da uygulama yoktu. Papara vardı o da açık değil zaten ve içinde para yok.

İnşallah şimdi olur.