erennugr Uzman Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 41 Çözümler 1 Beğeniler 2 26 Aralık 2025 #1 Merhaba, birkaç gün önce bana böyle bir mesaj geldi. En son Tosla'ya 3 yıl önce hesap açmıştım ama hiç kullanmadım, sadece açıktı. Sorun yaratır mı ya da borç birikir mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Merhaba, birkaç gün önce bana böyle bir mesaj geldi. En son Tosla'ya 3 yıl önce hesap açmıştım ama hiç kullanmadım, sadece açıktı. Sorun yaratır mı ya da borç birikir mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Çözüm 1 1 14925 26 Aralık 2025 Kullanmıyorsan seni ilgilendiren bir durum yok Komisyon miktarlarındaki artıştan bahsedilmiş. Hesabında para yoksa senden ücret çekmez, borca girmezsin.
Kullanmıyorsan seni ilgilendiren bir durum yok Komisyon miktarlarındaki artıştan bahsedilmiş. Hesabında para yoksa senden ücret çekmez, borca girmezsin.
1 14925 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 17 Çözümler 114 Beğeniler 8.620 26 Aralık 2025 #2 Kullanmıyorsan seni ilgilendiren bir durum yok Komisyon miktarlarındaki artıştan bahsedilmiş. Hesabında para yoksa senden ücret çekmez, borca girmezsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Kullanmıyorsan seni ilgilendiren bir durum yok Komisyon miktarlarındaki artıştan bahsedilmiş. Hesabında para yoksa senden ücret çekmez, borca girmezsin.
2 21931 Deneyimli Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 669 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 559 26 Aralık 2025 #3 Merhaba, herhangi bir sorun yaratmaz. Sadece kullanım ücreti değişeceği hakkında bilgilendirme yapılmış. Artı 0 Eksi
Merhaba, herhangi bir sorun yaratmaz. Sadece kullanım ücreti değişeceği hakkında bilgilendirme yapılmış.
KS KS erennugr Uzman Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 41 Çözümler 1 Beğeniler 2 26 Aralık 2025 #4 14925 dedi: Kullanmıyorsan seni ilgilendiren bir durum yok Komisyon miktarlarındaki artıştan bahsedilmiş. Hesabında para yoksa senden ücret çekmez, borca girmezsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
14925 dedi: Kullanmıyorsan seni ilgilendiren bir durum yok Komisyon miktarlarındaki artıştan bahsedilmiş. Hesabında para yoksa senden ücret çekmez, borca girmezsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler