TP-Link Archer BE230 kurulum sonrası yapılması gereken ayarlar nelerdir?

Picky

Uzman
Az önce kurulumu yaptım, router ara yüzünden daha iyi bir internet deneyimi için yapmam gereken ayarlar var mıdır? Örneğin ara yüze girdiğimde Firmware güncellemesi mevcut diyor, yapmalı mıyım? Otomatik cihaz güncellemesini kapatmıştım kurulum esnasında. @Liguori @kompetankedi @NYTMARE

OpenWrt kullanmıyorsan TP-Link için oto güncellemeleri aç onun dışında Wi-Fi parolasını daha güçlü bir şifre ile değiştir WPS kapat.

OpenWrt kullanmıyorsan TP-Link için oto güncellemeleri aç onun dışında Wi-Fi parolasını daha güçlü bir şifre ile değiştir WPS kapat.
WPS kapattım hocam. Bu Wi-Fi' ye bağlanırken şifre istememe filan mı acaba? Yani üst alt kattan birisi bağlanmaz di mi Wi-Fi' ye?

@Liguori Hocam sanırım siz de BE230 kullanıyordunuz. Yapılması gereken ayarlar var mı acaba arayüzde?

Son düzenleme:
@Liguori Hocam sanırım siz de BE230 kullanıyordunuz. Yapılması gereken ayarlar var mı acaba arayüzde?
Çok bir şey kurcalamaya gerek yok hocam. Kablolu'da tam performans verir. WiFi ise size kalmış. Şunları açabilirsiniz.

Eğer WiFi 7 cihazınız varsa MLO ayarını da açın.

Ben kendim Smart Connect kapadım ve sadece 5 GHz kullanıyorum. Apartman'da daha mantıklı eğer ev kocaman değilse

IPv6 ayarlarını da böyle yapın.

Hocam ayarları daha şimdi yapabildim tüm gün işteydim. Kurulumda otomatik güncellemeyi kapatmıştım açmalı mıyım? Firmware güncellemesi oluyor sanırım bu.

Hocam ayarları daha şimdi yapabildim tüm gün işteydim. Kurulumda otomatik güncellemeyi kapatmıştım açmalı mıyım? Firmware güncellemesi oluyor sanırım bu.
Bende açık. Siz de açın. Bir zararı yok. Sabah 3-4 arası olacak şekilde ayarlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…