TP-Link EX520v OpenWrt kurulumu

Alabildiğim dumplar bu hocam, root yetkisi yetmiyor shell kısmında. Şifreleri deneyeyim şimdi bakalım açacak mı.
Dump'ı nasıl aldın? Dump'ı aldığın terminalden, dump almadan önce cat /proc/mtd komutunu çalıştırdın mı? Çalıştırabiliyorsan, "cat /proc/mtd" komutunu çalıştırıp çıktıyı iletebilir misin?

Son düzenleme:
Cihazın yazılımı berbat. Normalde sıfırlasam bile rootlu configi yükleyince geliyordu, şimdi olmadı tekrardan root olmak zorunda kaldım. Yazılımı yapay zeka ile tftp ile almıştım normal şekilde tftp ile vermiyordu yoksa yapay zeka bir şey yaptırmıştı almıştım. Bu şekilde görünüyor:

Cihazda USB portu varsa dd ile mtd0 ve mtd1 dump'larını USB'ye alıp gönderirsen incelerim. Alternatif olarak TFTP üzerinden pipe'layarak, ya da çıktıyı /tmp'e alıp ssh erişimin varsa scp ile çekerek de iletebilirsin.

Tftp ile çekmiştim, ne kadar başarılı oldu bilmiyorum. Fahare46@proton.me adresinden ulaşabilir misin ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…