TP Link TD-W9970v3 Modem arayüzüne girilemiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan volvoseverim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 418
  • Etiketler Etiketler
    modem
Yer
Volvo Car Corporation Headquarters
Şimdi bütün olayları baştan anlatıyorum. İnternetim bir anda yavaşladı ve ben de modemi resetledim. Ardından modem çalışmasına rağmen Wi-Fi kısmında gözükmedi, ben de mobil erişim noktasından bilgisayara internet bağlayıp izlediğim bir çözüm videosunda denilenleri yapmak için modemimin IP'si olan 192.168.1.1'e girmeyi denedim fakat sunucu yanıt vermiyor hatasıyla karşılaştım. Farklı tarayıcıyla deniyorum yine olmuyor. Nasıl girerim modem arayüzüne?

Son düzenleme:
Şimdi bütün olayları baştan anlatıyorum. İnternetim bir anda yavaşladı ve ben de modemi resetledim. Ardından modem çalışmasına rağmen Wi-Fi kısmında gözükmedi, ben de mobil erişim noktasından bilgisayara internet bağlayıp izlediğim bir çözüm videosunda denilenleri yapmak için modemimin IP'si olan 192.168.1.1'e girmeyi denedim fakat sunucu yanıt vermiyor hatasıyla karşılaştım. Farklı tarayıcıyla deniyorum yine olmuyor. Nasıl girerim modem arayüzüne?
Local erişim için domain atadıysanız onu deneyebilirsiniz.

Modeminizi kabloyla bagladiginizda internete bagli olmasaniz bile modem calisiyor ise cmd'ye ipconfig /all yazarsaniz ag gecidinizi gorebilmeniz gerekli. Oradaki ag gecidine girmeyi deneyin, telefon internetini kullanirken modem arayuzune girmeyi deniyorsaniz zaten vah halimize. :D

1720645323936.webp

Hocam kablo yok, internet gözükmüyor, nasıl modeme bağlanayım ben? Anlıyorum bu durumun saçma olduğunu da zaten modemim gözükmüyor Wi-Fi kısmında.
Modeminizin modeli nedir? Wi-Fi tusu vs. var mi uzerinde?

Muhtemelen "SSID yayınla" seçeneği aktif değil. Yani gizli ağ konumunda.
Evet bu da bir ihtimal, Wi-Fi isiginiz yaniyorsa modemin altinda yazan SSID ve sifreyi ag ekle kullanarak eklemeyi deneyin.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt