Benim bu ara kripto para tarafında trade yapma işi kafama yattı. Yaşım reşit olmadığı için de demo hesaplarla ufak ufak başlamayı düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşlar nereden başlamalı veya bunun için ne gibi yerlerden destek almalı? Yorum ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Siyaset liderlerini takip etmelisin. Ekonomik aciklamalari sonrasi hep asagi veya yukari gider hisseler. Dunyadaki ekonomiye yon veren ise FED. Bunlar faiz indirip veya arttirdiklarinda hep hisselerde oynamalar olur bunlari takip etmeni oneririm.
Siyaset liderlerini takip etmelisin. Ekonomik aciklamalari sonrasi hep asagi veya yukari gider hisseler. Dunyadaki ekonomiye yon veren ise FED. Bunlar faiz indirip veya arttirdiklarinda hep hisselerde oynamalar olur bunlari takip etmeni oneririm.
Hocam hani mesela bu demo hesap olaylari falan var. Benim demek istedigim hem sizin soylediginiz hemde demo hesaplarla onceden kendimi gelistirip resit olduktan sonra gercek para ile baslamak.
Oncelikle sadece trading icin degil bi enstrumanin/varligin hangi seviyelerden alinip alinmayacagini en kolay bulabilecegin yok Fibonacci seviyeleri oncelikle onlardan basla. Sonra gerisini getirirsin.