Trafikte yaşanan sözlü tartışmadan dolayı başıma bir şey gelir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AhmetBurak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 147
  • Etiketler Etiketler
    gelir

AhmetBurak

Başarılı
Selam. Yeni yaşanmış olayı anlatmak istedim, normalde böyle birisi değilim. Öncelikle söyleyeyim, trafik adabına hakimim. Daha yeni annemin randevusu olduğu hastaneye götürürken evimin oradaki yokuşta trafik vardı, biraz ilerisi zaten düzgün ve orada trafik yok. Önümde giden ticari aracın yanından geçerken bu aracı kullanan şahıs kornaya bayağı bir yaklaşık 20-30 saniye basılı tuttu, ben de bir şey oldu sandım. Aynadan baktığım sırada bana el kol hareketi yaptığını gördüm. O sırada ne olduysa bir anda geldiler bana. Camı açıp "hayırdır?" falan demeye başladım. Bu şahıs kornaya bastı, yine el kola devam etti. Ben de birkaç küfürle karışık laf söyledim. Kendisinin altındaki aracın kiralık olduğunu anladım. 06 plakalıydı. Bu olaydan bir şey çıkar mı? Kendime bunu yakıştıramadım, annem de yanımdaydı. Böyle şeyleri kesinlikle kendime örnek almıyorum ama neden böyle olduğunu anlamadım. Kendimden utanıyorum, açıkçası hafiften korku da var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey olmaz kaşınmış. Ayrıca o sizi kışkırtmış.

Trafikte duymazdan gelin, kimden ne çıkacağı belli olmuyor. Sebepsiz yere her türlü başınıza bela almış olursunuz. Yazdıklarınızla sınırlıysa bir şey olmaz. Vatandaş şikayetçi olsa bile karakolda ifadeniz alındıktan sonra kuvvetle muhtemel bir ay içerisinde takipsizlikten düşer. Geçmiş olsun.

Araçtan inip yanına gitme silahlı magandaya denk gelme ihtimali yükseliyor.

Yazdıklarımdan başka bir şey yaşanmadı arkadan el kol hareketi yapmasına rağmen yoluma devam ettim. Böyle bir şey sicilime işlenmez umarım teşekkürler.

Yazdıklarımdan başka bir şey yaşanmadı arkadan el kol hareketi yapmasına rağmen yoluma devam ettim. Böyle bir şey sicilime işlenmez umarım teşekkürler.
Sicile işlenecek bir durum söz konusu bile olamaz. Karakolluk olmanız durumunda geriye dönük emniyet kayıtlarda ifade tutanağınız görülüyor. Size bir zararı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…