Kupon: MEHMET200
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 3 Kasım 2024
Tüh!
Daha yeni 320 liralık indirimle söylemiştim. Bu da iyimiş.
Daha yeni 320 liralık indirimle söylemiştim. Bu da iyimiş.
sawyerford
Üstün
Bu rezil Uber Eats firmasını kullanmayı bıraktım. Başımıza paket ücretini bu yabancı firmalar bela ettiler. Sadece Migros Yemek (en azından şimdilik Anadolu Grubu'na ait) ya da gerekirse nadiren Yemeksepeti kulanıyorum yeter ki ucube Uber Eats para kazanmasın.
Migros en kötüsü diyebilirim. 1 kere yemek, 3 kere de eve siparişim 2-3 saatte anca geldi ve muhatap da bulamadım. Trendyol bu konularda daha iyi. Yemeksepeti nötr. Ancak getirme ücretleri çok saçma, tüm marketlerde hepsinde var, haklısınız.Bu rezil Uber Eats firmasını kullanmayı bıraktım. Başımıza paket ücretini bu yabancı firmalar bela ettiler. Sadece Migros Yemek (en azından şimdilik Anadolu Grubu'na ait) ya da gerekirse nadiren Yemeksepeti kulanıyorum yeter ki ucube Uber Eats para kazanmasın.
sawyerford
Üstün
Uber Eats bölgemde ortalama 40TL alırken Migros 17TL alıyor. Bir ayran parası da bayılmayalım götü boklu motora ya. Ben Migros ile hiç sorun yaşamadım. Yemeksepeti Pro üyelik de ilk üye olacaklar için çok iyi. Şu an 3 ay 199TL'ye (aylık 66,6TL) sınırsız ücretsiz teslimat + neredeyse tüm restorantlarda 400'e 200TL (aylık 6 kullanım) kupon veriyor. Uber'e ayrı sinirim var o yüzden sildim. Abarttılar. Flash indirimleri de azaltmışlar aç gözlüler.Migros en kötüsü diyebilirim. 1 kere yemek, 3 kere de eve siparişim 2-3 saatte anca geldi ve muhatap da bulamadım. Trendyol bu konularda daha iyi. Yemeksepeti nötr. Ancak getirme ücretleri çok saçma, tüm marketlerde hepsinde var, haklısınız.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-