Lexix Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 297 Makaleler 4 Çözümler 12 Beğeniler 272 26 Mart 2024 #1 Merhaba, daha önce hiç buradan alışveriş yapmadım. Trendyol'a bağlı bir site gibi duruyor ancak yine de güven vermedi o yüzden sormak istedim. Daha önce alışveriş yapmış kişiler yazarsa sevinirim.
Merhaba, daha önce hiç buradan alışveriş yapmadım. Trendyol'a bağlı bir site gibi duruyor ancak yine de güven vermedi o yüzden sormak istedim. Daha önce alışveriş yapmış kişiler yazarsa sevinirim.
Çözüm Leclerc 26 Mart 2024 Trendyolmilla Trendyol'un kendi giyim markası. Bu yüzden marka olarak güvenilirler ancak ürünleri çok kaliteli değil.
Trendyolmilla Trendyol'un kendi giyim markası. Bu yüzden marka olarak güvenilirler ancak ürünleri çok kaliteli değil.
KS KS Lexix Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 297 Makaleler 4 Çözümler 12 Beğeniler 272 28 Mart 2024 #11 Aldıklarım geldi. Kalite açısından bahsedilen kadar kötü değil. En azıdan giyilebilecek seviyede. Üst segment bir beklentiniz yoksa sizi tatmin eder. Artı 0 Eksi
Aldıklarım geldi. Kalite açısından bahsedilen kadar kötü değil. En azıdan giyilebilecek seviyede. Üst segment bir beklentiniz yoksa sizi tatmin eder.