Ulan, ben hayatımda böyle bir saçmalık görmedim. Format attım, keyim gitmiştir diye format biter bitmez Trendyol'dan retail key aldım. Almaz olaydım. Öncelikle, keyi alırken benden iki tane almam istendi. En az iki taneymiş. Ayrıca, 40 lira da kargo parası ödedim. Key geldi. Bir baktım, bir tane göndermişler. Neyse dedim, Windows'un etkinlik durumunu göster kısmına geldim ayarlardan. Bir baktım, kurarken formatlamadan önce oluşturduğum e-postamı girdiğim için lisansımı zaten etkinleştirmiş.
Ulan Microsoft, sen niye ben o e-postayı girer girmez Windows'un etkinleşecek diye bağırmıyorsun ki bana abi! Ekranı kapla kardeşim, ekranı kapla bak girdin sen bu e-postayı etkinleştirdim ben otomatik olarak de ya!
Neyse, olan benim 80 liraya oldu herhalde artık. Muhtemelen iade olmaz artık. 80 lirayı geçtim, iki tane parası alıp bir tane yollamalarına ayrı, Microsoft'un yaptığı saçmalığa ayrı ayar oldum. Biraz da benim salaklığımdır belki de, neyse.
Ulan Microsoft, sen niye ben o e-postayı girer girmez Windows'un etkinleşecek diye bağırmıyorsun ki bana abi! Ekranı kapla kardeşim, ekranı kapla bak girdin sen bu e-postayı etkinleştirdim ben otomatik olarak de ya!
Neyse, olan benim 80 liraya oldu herhalde artık. Muhtemelen iade olmaz artık. 80 lirayı geçtim, iki tane parası alıp bir tane yollamalarına ayrı, Microsoft'un yaptığı saçmalığa ayrı ayar oldum. Biraz da benim salaklığımdır belki de, neyse.