Triger kayışı değişiminde işçilik ücretinin 15.000 TL olması normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ornitorenk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 84
  • Etiketler Etiketler
    nedir

ornitorenk

Yetkin
2012 Ford Fiesta 1.4 TDCI aracim var. Devir daimle beraber komple degisecek triger kayisi set halinde.
Parca fiyatina 5-6 bin civari dediler, iscilik fiyatina da 15 bin civari. Sizce bu fiyat normal mi? Hatta 18-20 bile olabilir dedi.

@Hamza Ensar Sağlam

Normal değil. Hangi şehirmiş orası? Araştırıp usta değiştirin. Audi A4' ün değiştirmiştim Şubat ayında ve işçiliğe 9.000 TL vermiştim. Usta da iyi ustaydı. Şuan elimdeki Formentor için fiyat aldım bir 20.000 km sonra değiştireceğim ve yine benzer fiyat aldım.

Parça fiyatına bir şey diyemem ama bence gayet fazla. @Eagles hocam ne dersin?

Diger araclarin durumunu bilmiyorum ama fiestada bayağı altta kalıyor. Yani bayağı bir parca sokmesi vs lazim. Bundan kaynakli olabilir mi? Dedigim gibi cok bilgim yok

Zincire o isciligi istiyorlar yahu. O da maksimum.

Yav sehir kucuk fazla usta secenegim de yok açıkçası ne yapacağım bilemedim. Kesin emin miyiz fazla oldugundan? Adam cok altta kaliyor fazla parca sokulur falan dedi kolpa mi yapiyor acaba ya

@ornitorenk yakında başka şehire git orada yaptır yine de ona para yedirme o kadar diyeyim. Fırsatçı esnafa para yedirdikçe fiyatı şişiriyorlar. 1.4 TDCi standart ve çok sayıda bulunan bir motor. VW grubu dizellerin trigeri daha zor mesela bu kadar para almıyorlar.

Abi kayistan ses geliyor zaten motor tarafindan ses geliyordu bayağı tuhaf gittim kayistan dediler baska şehre goturruken kayis koparsa mokoko olurum o riski alamam ki. Ya da belki hiç trigerin degismesine gerek. Yok triger kopmaya yakin ya da. Cok eskidiyse ses yapar mı? Degisik bir ses?

Cok eskidiyse ses yapar mı? Degisik bir ses?
Yapar ses. Koparsa daha büyük masraf açar.

Başka bir ustaya göster ancak o ustanın tanıdığı olmasın. Anlamıyorsanız kendiniz başkasına gösterin.

En son kaç km önce değişmiş? Onun bilgisi var mı? Genelde 100K-120K bandında değişir.

Şimdi işin içine devirdaim giriyor, o yüzden fiyat yükseliyor abi dese bile yemezler, fiyat çok yüksek. Dostumuzun bu işi 6-7 bin TL civarına hallettirebilmesi lazım. Hadi olsun 8-9 bin TL maksimum, o da en fazla.

V kayışı da ses yapabiliyor, ona baktırdı mı acaba? @ShadowLegion

@Eagles görsek bilirdik ama görmeden yorum yapmak olmaz hocam. Ama dediğim gibi fiyat fazla ve farklı bir ustaya göstermesi iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…