KS KS evrenim Becerikli Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 139 Makaleler 1 Beğeniler 122 28 Temmuz 2025 #11 Bruhistan dedi: Ee bu normal delikler. İnsanlar niye bu kadar korkuyorlar ki? Böcek fobisi yükseklik korkusu neyse ama bu delikler normal. Korkulacak şey görmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende cocukluktan beri var hocam. Psikoloji iste. Gorunce kasiniyorum. Uyuyan Sincap dedi: Sanki böyle yüksek biryere gelince arkamdan biri beni itecekmiş hissi oluşuyor. Genişletmek için tıkla... Bendede aynisi oluyor hocam
Bruhistan dedi: Ee bu normal delikler. İnsanlar niye bu kadar korkuyorlar ki? Böcek fobisi yükseklik korkusu neyse ama bu delikler normal. Korkulacak şey görmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende cocukluktan beri var hocam. Psikoloji iste. Gorunce kasiniyorum. Uyuyan Sincap dedi: Sanki böyle yüksek biryere gelince arkamdan biri beni itecekmiş hissi oluşuyor. Genişletmek için tıkla... Bendede aynisi oluyor hocam
Falconpolat 40 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.313 Çözümler 9 Beğeniler 2.762 28 Temmuz 2025 #12 Var biraz.
Syntax 40 Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Beğeniler 1.908 28 Temmuz 2025 #13 Bruhistan dedi: Ee bu normal delikler. İnsanlar niye bu kadar korkuyorlar ki? Böcek fobisi yükseklik korkusu neyse ama bu delikler normal. Korkulacak şey görmüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben korkmuyorum fakat rahatsız ediyor. Hoşuma gitmiyor böyle şeyleri görünce sebepsiz yumruklayıp kırmak istiyorum. Ama katlanamayacak gibi de değil. Garip bir şey.
Bruhistan dedi: Ee bu normal delikler. İnsanlar niye bu kadar korkuyorlar ki? Böcek fobisi yükseklik korkusu neyse ama bu delikler normal. Korkulacak şey görmüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben korkmuyorum fakat rahatsız ediyor. Hoşuma gitmiyor böyle şeyleri görünce sebepsiz yumruklayıp kırmak istiyorum. Ama katlanamayacak gibi de değil. Garip bir şey.