Troll konular onaylanmasın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aeronight
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B

Aeronight

Üstün
Makaleler
61
Yer
Noxus
Sosyal'de kendini komik sanan yumurcaklarımız, kısa bir Google'lama ile ulaşabileceğim bilgileri falan troll yapıyor. Yok biri "Fazla masturbasyon yapsam testom azalır mı?" diye soruyor. Bu ne ya? Meyhanede miyiz, kafanız mı güzel? Şu tarz gereksiz konular bence onaylanmasın. Erkekler soruyor değil burası, Techolay.

Artı 27 Eksi
Siz de okudunuz hocam. Zoom konusu. Daha gereksizini görmedim. Raporladım ama reddedildi.

Sizde okudunuz hocam. Zoom konusu. Daha gereksizini görmedim. Raporladım ama reddedildi.
Onun sebebi daha troll mü belli değil. Troll olduğunu pek düşünmedim açıkçası. Zamanında başka bir üye de yapıyordu. Yok efendim, "CS'de C4 nasıl kurulur" gibi ucuz ve "makale" demeye bin şahit gereken konular açıyordu sürekli. Sonra yanlış bilmiyorsam 1 aylığına banlandı ve bu konular da kesildi. Ayrıca bunun gibi bir tane konu açıldı bugün ama sırf bu konu için de sanki troll konuların hiçbiri filtreden geçmiyormuş gibi davranmaya gerek yok bence.

Bu soruların cevabı internette var zaten böyle konuların açılma amacı ilgi çekmekten başka bir şey değil.

Son düzenleme:
Burası Techolay diyorsun. Yani teknoloji forumu. Senin kafana göre sağlık, spor bölümleri kapatılsın. Ayrıca yaş ortalaması çok küçük, belki Google'a sorunca bir şey olacağını sanıyor çocuk. Ne olacak evet/hayır gibi kısa cevap verip konuyu görmezden gelsen? Bence modların yapması gereken konudaki soru cevaba ulaştığı zaman konuyu kilitlemesi olur bana göre.

Bu soruların cevabı internette var zaten böyle konuların açılma amacı ilgi çekmekten başka bir şey değil.

Benim çözdüğüm 30 çözümün hepsi internette var zaten? O zaman burada soru sorulmasın.

Trollüğü kesin olan konular zaten onaylanmıyor, onun haricinde de kimsenin gerçek niyetini bilemeyeceğimiz için mecbur onaylıyoruz. Zira onaylasan dert onaylamasan ayrı dert.

Onaylamasan dert olmaz. Baktın konu cıvıklaşmaya başladı kilitlersin olur biter. Ama ilk dediğine sonuna kadar katılıyorum.

Forum yönetiminin zihniyetiyle alakalı bir şey. Mesela Technopat'ta bunları onaylamadan silerdik genelde, burada da yapılabilir. Troll şüphesiyle bir konu onaylanır, konunun troll olduğu ortaya çıkar. 10 dakikada 5 sayfa olmuştur, moderatör gelip bütün uygunsuz yorumları temizlemekle uğraşır ve konu kilitlenir. Yoğunluk durumunu bilmediğim için burada kesin bir yorum yapmayacağım. Yoğun değil iseler bu şekilde konuyu onaylayıp sonradan temizlik yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…