Troll konular onaylanmasın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aeronight
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B

Aeronight

Üstün
Makaleler
61
Yer
Noxus
Sosyal'de kendini komik sanan yumurcaklarımız, kısa bir Google'lama ile ulaşabileceğim bilgileri falan troll yapıyor. Yok biri "Fazla masturbasyon yapsam testom azalır mı?" diye soruyor. Bu ne ya? Meyhanede miyiz, kafanız mı güzel? Şu tarz gereksiz konular bence onaylanmasın. Erkekler soruyor değil burası, Techolay.

Artı 27 Eksi
Eğer yapılabiliyorsa konu açılırken benzer konu başlıklarını göster seçeneği gibi bir buton eklenerek bu tür trol içerikli konuların sayısı aza indirgenebilir ve böylece moderatörler aynı konudan zaten var diyerek konuyu hiç onaylamadan kapatabilir.

Yok biri "Fazla masturbasyon yapsam testom azalır mı?" diye soruyor.
Şuna o kadar sinir oluyorum ki. Hayır burası zaten teknoloji forumu. Üstelik olarak anlamıyorum hiç mi iş güç yok da sürekli yok o hormon azalır mı bu çıkar mı diye soruyorlar. Gidip doktora sor yani daha mantıklı. Sürekli de mastürbasyon konuları açılıyor midem kalktı artık.

Hocam forumun yaş ortalaması küçük. 16 yaşındaki çocuk ailesi olmadan devlet hastanesine gidemez. Belki abisi, babası, ablası vardır internet tarayıcısını taciz eder, takip eder. Bazı şeyleri düşünerek davranın. O konudan miden bulanıyorsa girmezsin olur biter. Sağlık köşesi boşuna mı var? Ben mesela birazdan bir konu açacağım sağlık bölümüne, hassasiyetin varsa okuma.

Artı olarak bilgisiz olduğu halde, her mesaja yorum yazan tiplerde var, onları da düzeltmek için uğraşıyoruz bir yandan. Herkes bilgili olduğu konu hakkında yorum yapsa çok daha güzel olacak aslında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kişinin niyetini bilemezsiniz. Kesin olarak troll olan konular zaten moderatörler tarafından onaylanmıyor fakat onun dışında absürt olsa bile konular onaylanmalı.

Hocam yanlış düşünüyorsunuz. O tarayıcı karıştırılırsa mutlaka bu açtığı konular da görünür. Ha Google'dan aradı, ha Techolay'da konu açtı. Mide bulantısı değil. Adamın teknolojik aleti varsa anlamam. Ama burası yeri değil.

Şefim biz elitiz . Troll konular onaylanmasın. Mastürbasyon konuları onaylanmasın. Biz elitiz böyle konularla ilgilenemeyiz şefim. Teknoloji forumu burası şefim . Ahh Technopat ve Techolay klasiği.

Şefim biz elitiz . Troll konular onaylanmasın. Mastürbasyon konuları onaylanmasın. Biz elitiz böyle konularla ilgilenemeyiz şefim. Teknoloji forumu burası şefim . Ahh Technopat ve Techolay klasiği.
Elitlikle ve marjinallikle ne alakası var? Yeni bitme bi ergenin 31 maceralarını dinlemek zorunda değilim ben.

Elitlikle ve marjinallikle ne alakası var? Yeni bitme bi ergenin 31 maceralarını dinlemek zorunda değilim ben.
O ergenin de yaşadığı bir takım sorunlar var ve bunu çevresinde soramadığı için gidip buraya konu açıyor. Sizin o mastürbasyon hakkında saçma bulduğunuz sorular onun için büyük bir derttir belki. Bilmiyor öğrenmek istiyor. İlgilenmiyorsan, rahatsızsan bakma geç. Sanki Techolay senin babanın forumu, forumu da bu kadar sahiplenmeyin Allah için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…