Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Blackss

Uzman
Bir tane Tron motosiklet sürme oyunu vardı, taa yıllar önce oynardım. Hem online hem de bilgisayara karşı oynanıyordu, yanlış hatırlamıyorsam.

Mobil oyun muydu, net emin değilim ama sanki mobil oyundu diye hatırlıyorum.

Tron filmindeki o klasik, arkasından lazer ışını çıkaran motosikleti sürerdik. Arkamızda iz bırakarak haritada ilerlerdik ve rakiplerimizi arkamızdan çıkardığımız lazer ışınıyla elemine etmeye çalışırdık.

Bayağı zevkliydi. Hazır Tron Ares filmini de izlemişken tekrar oynamak istedim ama ne oyunu bulabildim ne de YouTube’da oynanış videosunu.

Bilen, hatırlayan var mı? Tekrar oynamak istiyorum.

Çözüm
Hocam kaynağın Gemini olduğunu söyleyeyim. Çünkü biraz baktım eski tarihli böyle bir oyun bulamayınca (bulduğum oyun indirilemiyordu) yapay zekadan yardım aldım. Oyunun apk hariç indirilemediğini de söyleyeyim. Yapay zeka ile aynı oyunu bulduğumu söyleyebilirim ama başka öne çıkan oyun yok. Bu yüzden göz atmakta fayda var.

"LightBike / LightBike 2" olabilceğini söylüyor.

Hocam kaynağın Gemini olduğunu söyleyeyim. Çünkü biraz baktım eski tarihli böyle bir oyun bulamayınca (bulduğum oyun indirilemiyordu) yapay zekadan yardım aldım. Oyunun apk hariç indirilemediğini de söyleyeyim. Yapay zeka ile aynı oyunu bulduğumu söyleyebilirim ama başka öne çıkan oyun yok. Bu yüzden göz atmakta fayda var.

Çözüm

Sağ ol hocam evet buymuş. APK 'si uyumlu olmadığından açmadı telefon. Sağlık olsun :D