Merhaba, Epic Games'in indiriminden oyunlar almak istiyorum fakat kartım Troy ve 18 yaş altı olduğum için mobil bankacılığım yok. Mastercard'ını istesem, zaman yetmez; indirim bitiyor. Tami vs. yerlerden almak istediğimde ise veli onayı istiyor ve velim izin vermiyor. Sizce nasıl alabilirim?
Yardımcı olacaklara teşekkürler.
Merhaba, Epic Games'in indiriminden oyunlar almak istiyorum fakat kartım Troy ve 18 yaş altı olduğum için mobil bankacılığım yok. Mastercard'ını istesem, zaman yetmez; indirim bitiyor. Tamir vs. yerlerden almak istediğimde ise veli onayı istiyor ve velim izin vermiyor. Sizce nasıl alabilirim?
Yardımcı olacaklara teşekkürler.
Garanti Paracard'ımı yeni aldım bir ay falan oldu. Mastercard yerine Troy göndermişler. Epic üzerinden girince geçersiz diyor. Yapabileceğim bir şey var mı?
@Guneyxz hocam telefon faturası üzerine de mi alamıyorsun?
Bu arada Troy'un orada geçmemesinin sebebinin tamamen Epic - Steam gibi platformların işgüzarlığı olduğunu düşünüyorum. ABD merkezli olduklarından kendi ülkelerinin altyapılarına öncelik veriyorlar. Aksi durumda faaliyet gösterdiğin bir ülkenin %25'inden fazlasının kullandığı bir ödeme yönteminin kendi sistemlerine entegre edilmemesinin başka bir açıklaması olamaz.
@Guneyxz hocam telefon faturası üzerine de mi alamıyorsun?
Bu arada Troy'un orada geçmemesinin sebebinin tamamen Epic - Steam gibi platformların işgüzarlığı olduğunu düşünüyorum. ABD merkezli olduklarından kendi ülkelerinin altyapılarına öncelik veriyorlar. Aksi durumda faaliyet gösterdiğin bir ülkenin %25'inden fazlasının kullandığı bir ödeme yönteminin kendi sistemlerine entegre edilmemesinin başka bir açıklaması olamaz.