Troy kart ile Epic Games'ten nasıl alışveriş yapılır?

Guneyxz

Becerikli
Yer
Antalya/Finike
Merhaba, Epic Games'in indiriminden oyunlar almak istiyorum fakat kartım Troy ve 18 yaş altı olduğum için mobil bankacılığım yok. Mastercard'ını istesem, zaman yetmez; indirim bitiyor. Tami vs. yerlerden almak istediğimde ise veli onayı istiyor ve velim izin vermiyor. Sizce nasıl alabilirim?
Yardımcı olacaklara teşekkürler.

Son düzenleme:
Alınabiliyor diye hatırlıyorum.

Ön ödemeli kart ile alabilirsin, müşteri olması daha kolay.

Troy ile alışveriş sitelerinde alışveriş yapılıyor. Steam Epic bunlarda çalışmıyor.

Ön ödemeli kart ile alabilirsin, müşteri olması daha kolay.
Veli onaysızını nereden bulacağım hocam sadece kimliğini isteseler olursa yüz tanıma kimlik okutma vs olduğu için yapamıyorum.

Troy ile alışveriş sitelerinde alışveriş yapılıyor. Steam Epic bunlarda çalışmıyor.

Çoğu sitede yapılmıyor hocam.

@Guneyxz hocam telefon faturası üzerine de mi alamıyorsun?

Bu arada Troy'un orada geçmemesinin sebebinin tamamen Epic - Steam gibi platformların işgüzarlığı olduğunu düşünüyorum. ABD merkezli olduklarından kendi ülkelerinin altyapılarına öncelik veriyorlar. Aksi durumda faaliyet gösterdiğin bir ülkenin %25'inden fazlasının kullandığı bir ödeme yönteminin kendi sistemlerine entegre edilmemesinin başka bir açıklaması olamaz.

Iyzico'ya bakiye yükleyerek deneyebilirsin. 18 yaş altı kullanabiliyor diye biliyorum.

Hocam hiç denemedimde Epic'te sadece 3 yöntem var Gpay Razer Gold ve banka kredi kartı.

Iyzico'ya bakiye yükleyerek deneyebilirsin. 18 yaş altı kullanabiliyor diye biliyorum.

Bakayım hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…