Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 24 Ağustos 2025 #1 https://play.google.com/store/apps/editorial?id=mc_games_cmp_troy_offer_2025__fcp Belirli uygulama ve oyunlarda Troy kart ile yapılacak ilk harcamanın %50'si (max 100 TL olacak şekilde) iade edilecektir. Türkiye'nin ödeme sistemi olan Troy'un Play Store'a eklenmesi güzel bir gelişme. Daha öncesinde de Amazon.com'a eklenmişti. Troy'un yavaş da olsa yayılması güzel bir şey.
https://play.google.com/store/apps/editorial?id=mc_games_cmp_troy_offer_2025__fcp Belirli uygulama ve oyunlarda Troy kart ile yapılacak ilk harcamanın %50'si (max 100 TL olacak şekilde) iade edilecektir. Türkiye'nin ödeme sistemi olan Troy'un Play Store'a eklenmesi güzel bir gelişme. Daha öncesinde de Amazon.com'a eklenmişti. Troy'un yavaş da olsa yayılması güzel bir şey.
5 5659 Üstün Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 2.553 Makaleler 2 Beğeniler 2.839 24 Ağustos 2025 #2 Troy'un güncel pazar payı nedir acaba? Google'ın bile ciddiye alması güzel gelişme bu arada ...
KS KS Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 24 Ağustos 2025 #3 Silinen üye dedi: Troy'un güncel pazar payı nedir acaba? Google'ın bile ciddiye alması güzel gelişme bu arada ... Genişletmek için tıkla... Bu konuda bilgim yok.
Silinen üye dedi: Troy'un güncel pazar payı nedir acaba? Google'ın bile ciddiye alması güzel gelişme bu arada ... Genişletmek için tıkla... Bu konuda bilgim yok.
1 143 Yetkin Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.249 Çözümler 8 Beğeniler 5.025 24 Ağustos 2025 #4 Silinen üye dedi: Troy'un güncel pazar payı nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Yurt dışı ödemelerinin büyük çoğunluğunda geçmiyor. Yurt dışını geçtim, yurt içi ödemelerde bile sorun çıkartabiliyor.
Silinen üye dedi: Troy'un güncel pazar payı nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Yurt dışı ödemelerinin büyük çoğunluğunda geçmiyor. Yurt dışını geçtim, yurt içi ödemelerde bile sorun çıkartabiliyor.
poro Yetkin Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 193 Makaleler 2 Çözümler 4 Beğeniler 207 25 Ağustos 2025 #5 Üstüne para verseler bir bit yeniği vardır deyip kullanmam. Kart alacağım zaman da özellikle Visa ya da Mastercard diye belirtiyorum. Tavsiyemdir herkese
Üstüne para verseler bir bit yeniği vardır deyip kullanmam. Kart alacağım zaman da özellikle Visa ya da Mastercard diye belirtiyorum. Tavsiyemdir herkese
Guneyxz Becerikli Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 256 Çözümler 2 Beğeniler 88 Yer Antalya/Finike 25 Ağustos 2025 #6 E pin sitelerinin bazılarında alışveriş yaparken Troy olarak değil de discover olarak gözüküyor fakat sonuç olarak çalışıyor.
E pin sitelerinin bazılarında alışveriş yaparken Troy olarak değil de discover olarak gözüküyor fakat sonuç olarak çalışıyor.