Rehber TRT 1 Maç İzleme Yöntemi (Güncel)

35gvm78

Üstün
Makaleler
2
Yer
İzmir
Herkese selam!
Biliyorsunuz ki TRT 1 UEFA kuralları nedeni ile sinyal kısma ve şifreleme uygulamasına başladı. Fakat birçok kişi tüm adımları yapmalarına rağmen maçı izleyemedi. Bu sebeple herkes tabii platformuna akın etti. Ancak Tabii'nin arayüzünün yavaşlığı sebebiyle insanlar maçı izleyemiyor. Şimdi size en basit çözümü gösteriyorum.
1) VLC uygulamasını mobil veya bilgisayara indirin.
2) Bilgisayarda üstteki 1. sekmeden Ağ Akışını, mobil cihazlarda diğerleri sekmesinden Akış bölümünü seçin.
3) Yeni akış olarak aşağıdaki linki yapıştırın.

[CODE title="Yayın Akış Bağlantısı" highlight="1"]https://tv-trt1-dai.medya.trt.com.tr/master.m3u8[/CODE]

İşlem tamam!

Artık maçı rahatlıkla izleyebilirsiniz.

Moderatör'e not: Hocam konu zaten açıldı ama verilen yayın anahtarı geçerliliğini kaybetti. Bu yüzden bende hem SEO hem de insanların görmesi açısından yeni konu açtım.

Normalde futbol izlemem sevmem de ama uefanın yaptığı şeyden sonra bu maçı kazanmamızı istiyorum ve izleyeceğim de maçı. Herkese inat kazanalım maçı yeter.

Herkese selam!
Biliyorsunuz ki TRT 1 UEFA kuralları nedeni ile sinyal kısma ve şifreleme uygulamasına başladı. Fakat birçok kişi tüm adımları yapmalarına rağmen maçı izleyemedi. Bu sebeple herkes tabii platformuna akın etti. Ancak Tabii'nin arayüzünün yavaşlığı sebebiyle insanlar maçı izleyemiyor. Şimdi size en basit çözümü gösteriyorum.
1) VLC uygulamasını mobil veya bilgisayara indirin.
2) Bilgisayarda üstteki 1. sekmeden Ağ Akışını, mobil cihazlarda diğerleri sekmesinden Akış bölümünü seçin.
3) Yeni akış olarak aşağıdaki linki yapıştırın.

[CODE title="Yayın Akış Bağlantısı" highlight="1"]https://tv-trt1-dai.medya.trt.com.tr/master.m3u8[/CODE]

İşlem tamam!

Artık maçı rahatlıkla izleyebilirsiniz.

Moderatör'e not: Hocam konu zaten açıldı ama verilen yayın anahtarı geçerliliğini kaybetti. Bu yüzden bende hem SEO hem de insanların görmesi açısından yeni konu açtım.
Çok sağolun hocam , inanılmaz işime yaradı.

Daha açıklayıcı olur musun ne yapmam gerek?

IMG_1190.webp

Screenshot 2024-07-06 152309.webp

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt