9 905 Becerikli Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 479 Çözümler 5 Beğeniler 412 26 Haziran 2024 #11 Bildigin trt su olayi eline yuzune bulastirdi, milletin 2 mac zevkinin icine etti.
KS KS mauroicardi99 Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 705 Çözümler 3 Beğeniler 418 26 Haziran 2024 #12 D-Smart'da hala açılmadı. Fakat Türksat 42E'de TRT1'in kalitesiz halini buldum şifreli işareti var fakat yayın açık oradan izleyeceğim.
D-Smart'da hala açılmadı. Fakat Türksat 42E'de TRT1'in kalitesiz halini buldum şifreli işareti var fakat yayın açık oradan izleyeceğim.
Hayattan bıktım Uzman Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 174 Beğeniler 172 Yer Bursa 26 Haziran 2024 #13 Bende HD'si de normali de açılmıyor, şifreli gözüküyor. Yapacakları işe tıklatayım. Verilen frekansları girdiğimde sinyal az geliyor. Sürekli gidiyor. Orjinal frekansında sinyal full çekiyor ama izlenmiyor. Mecbur internetten izleyeceğim.
Bende HD'si de normali de açılmıyor, şifreli gözüküyor. Yapacakları işe tıklatayım. Verilen frekansları girdiğimde sinyal az geliyor. Sürekli gidiyor. Orjinal frekansında sinyal full çekiyor ama izlenmiyor. Mecbur internetten izleyeceğim.
KS KS mauroicardi99 Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 705 Çözümler 3 Beğeniler 418 27 Haziran 2024 #14 İlginç bir şekilde D-Smart'da TRT yayınları açıldı ve normal bir şekilde izledik. Gün içinde de açılmıyordu.
İlginç bir şekilde D-Smart'da TRT yayınları açıldı ve normal bir şekilde izledik. Gün içinde de açılmıyordu.
Hayattan bıktım Uzman Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 174 Beğeniler 172 Yer Bursa 27 Haziran 2024 #15 mauroicardi99 dedi: İlginç bir şekilde D-Smart'da TRT yayınları açıldı ve normal bir şekilde izledik. Gün içinde de açılmıyordu. Genişletmek için tıkla... Maç başlayınca sinyal de düzeldi. Arttırdılar galiba bilmiyorum. Ben de sorunsuz izledim ama gitmesin diye bol bol gerildim.
mauroicardi99 dedi: İlginç bir şekilde D-Smart'da TRT yayınları açıldı ve normal bir şekilde izledik. Gün içinde de açılmıyordu. Genişletmek için tıkla... Maç başlayınca sinyal de düzeldi. Arttırdılar galiba bilmiyorum. Ben de sorunsuz izledim ama gitmesin diye bol bol gerildim.