TRT Spor: “Barış Alper Yılmaz yaklaşık 3 hafta, Victor Osimhen ise yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalacak.”
@Silinen üye
@Silinen üye
Son düzenleyen: Moderatör:
Futbolda kendi mevkiisinin tam tersine sırf adamın ayağını neredeyse bir daha oynayamayacak şekilde sakatlamaya çalışıp, bu görevi başarıyla tamamladıktan sonra bir şey yapmadım, bir şey yok der gibi gibi eliyle yukarı tokat atma hareketini yapmak ne zamandan beri var? Fanatiklikte bir yere kadar. Kafatasınızı köşede bir yerde unutup yorum yapmayın lütfen Barış Alper'in neredeyse ayağı kopacaktı be!Futbolda var böyle şeyler. İkisine de geçmiş olsun.
Ne ayağı kopması az daha sahada ortadan ikiye bölünecekti. Her maçtan sonra ağlayacak bir şey bulmanız fena baydı artık. Yakında GS'li oyunculardan topu çalana da ağlamaya başlarsınız ağlaklar.Futbolda kendi mevkiisinin tam tersine sırf adamın ayağını neredeyse bir daha oynayamayacak şekilde sakatlamaya çalışıp, bu görevi başarıyla tamamladıktan sonra bir şey yapmadım, bir şey yok der gibi gibi eliyle yukarı tokat atma hareketini yapmak ne zamandan beri var? Fanatiklikte bir yere kadar. Kafatasınızı köşede bir yerde unutup yorum yapmayın lütfen Barış Alper'in neredeyse ayağı kopacaktı be!
Rafa'ya yapılan müdahalelerde bu şeyleri Beşiktaş taraftarı dediğinde ağlama oyna diyorlardı. Biz dediğimizde "fanatikliği bırakın adamın ayağı kopuyordu" tarzı saçma bir cevap veriyorlar. Utanma falan yok bunlarda. Barış Alper'e yapılan müdahaleye de herhangi bir şey demiyorum sonuçta futbolun içinde olan şeyler bunlar.Ne ayağı kopması az daha sahada ortadan ikiye bölünecekti. Her maçtan sonra ağlayacak bir şey bulmanız fena baydı artık. Yakında GS'li oyunculardan topu çalana da ağlamaya başlarsınız ağlaklar.
Rafa’ya yapılan müdahalelerin çoğu kartlık müdahaleler. Rakibin en etkili oyuncusunu oyundan düşürmek için yapılıyor. Ayrıca Fenerbahçeli olduğum için kendi takımımdan örnek vereyim dünya yıldızı Mesut Özil geldi Antalyaspor maçında sakatlandı. Perotti geldi Beşiktaş maçında sakatlandı FB kariyeri bitti. Pedro geldi hazırlık maçında sakatlandı FB kariyeri bitti.Rafa'ya yapılan müdahalelerde bu şeyleri Beşiktaş taraftarı dediğinde ağlama oyna diyorlardı. Biz dediğimizde "fanatikliği bırakın adamın ayağı kopuyordu" tarzı saçma bir cevap veriyorlar. Utanma falan yok bunlarda. Barış Alper'e yapılan müdahaleye de herhangi bir şey demiyorum sonuçta futbolun içinde olan şeyler bunlar.
Rafa'ya yapılan müdahalelerde bu şeyleri Beşiktaş taraftarı dediğinde ağlama oyna diyorlardı. Biz dediğimizde "fanatikliği bırakın adamın ayağı kopuyordu" tarzı saçma bir cevap veriyorlar. Utanma falan yok bunlarda. Barış Alper'e yapılan müdahaleye de herhangi bir şey demiyorum sonuçta futbolun içinde olan şeyler bunlar.
TRT Spor: “Barış Alper Yılmaz yaklaşık 3 hafta, Victor Osimhen ise yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalacak.”
@Silinen üye