Truckers MP tır basma ve far boyama nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 792
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 270

792

Uzman
İlk 1.000!
Makaleler
1
Merhaba, Truckers MP'de bildigim kadariyla tir basmak ve far boyamak yasak degil. Bunlari duyduguma gore kod ile yapabiliyormusuz. Pek bu islerden anlamam, bunu nasıl yapabilecegimi anlatir veya bir video gonderir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle süspansiyon haricinde tırı basmak istiyorsan (yeni Scania'larda) yeni bir Volvo tır alıp ön tampona özel LED eklentisini takman gerekiyor. Ayrıca o Scania'nın ön tamponuna alçak boyalı eklentisi takman gerekiyor. Sonra zaten oyunun txt dosyalarından Volvo özel LED eklentisinin kodunu Scania'ya yapıştırıyorsun.

Bu videoda adam detaylı bir şekilde anlatıyor. Kodlama sonrasında tırın böyle bir şeye dönüşecek.
Ayrıca Bibendum'ları ve sis farlarını da kodlamayla yapabilirsin.

1720203601894.webp

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkürler, video uzerinde gosterilenlerin aynisini yapiyorum. Lastik adam eklentisini satin almadim. Bir sorun olmaz herhalde.:D

Öncelikle süspansiyon haricinde tırı basmak istiyorsan (yeni Scania'larda) yeni bir Volvo tır alıp ön tampona özel LED eklentisini takman gerekiyor. Ayrıca o Scania'nın ön tamponuna alçak boyalı eklentisi takman gerekiyor. Sonra zaten oyunun txt dosyalarından Volvo özel LED eklentisinin kodunu Scania'ya yapıştırıyorsun.

Bu videoda adam detaylı bir şekilde anlatıyor. Kodlama sonrasında tırın böyle bir şeye dönüşecek.
Ayrıca Bibendum'ları ve sis farlarını da kodlamayla yapabilirsin.

Eki Görüntüle 62761

Hocam Volvo tirda "Ozel LED" tamponu bende yok. Bunun icin DLC'mi satin almam lazim?

Son düzenleme:
Geri
Yukarı Alt