GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 888 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 29 Kasım 2025 #1 Yine başka bir Kablonet saçmalığı. TruckersMP'de hiçbir sunucuya giremiyorum. Bazen tesadüfen açılıyor sadece. Bir şekilde girmeyi başarsam da sonra atıyor sunucudan yine. Kablonet'teki kaçıncı sorunum bu artık bilmiyorum, bıktım artık. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2025
Yine başka bir Kablonet saçmalığı. TruckersMP'de hiçbir sunucuya giremiyorum. Bazen tesadüfen açılıyor sadece. Bir şekilde girmeyi başarsam da sonra atıyor sunucudan yine. Kablonet'teki kaçıncı sorunum bu artık bilmiyorum, bıktım artık.
BedirhanSahin Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 168 Çözümler 1 Beğeniler 103 Yer Trabzon 29 Kasım 2025 #2 TruckersMP çökmüş galiba. Artı 0 Eksi
KS KS GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 888 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 29 Kasım 2025 #3 BedirhanSahin dedi: Truckers MP çökmüş galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam ben oynarken attı bir anda ama diğer herkes gayet iyi oynuyordu. Artı 0 Eksi
BedirhanSahin dedi: Truckers MP çökmüş galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam ben oynarken attı bir anda ama diğer herkes gayet iyi oynuyordu.
BedirhanSahin Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 168 Çözümler 1 Beğeniler 103 Yer Trabzon 29 Kasım 2025 #4 GTR dedi: Hocam ben oynarken attı bir anda ama diğer herkes gayet iyi oynuyordu. Genişletmek için tıkla... Bende az önce TMP giricektim ama takip ettiğim bir yayıncı sunucuların çöktüğünü söyledi. Artı 0 Eksi
GTR dedi: Hocam ben oynarken attı bir anda ama diğer herkes gayet iyi oynuyordu. Genişletmek için tıkla... Bende az önce TMP giricektim ama takip ettiğim bir yayıncı sunucuların çöktüğünü söyledi.