Makaleler
1
Yer
Düzce
Ana menüde bekliyor, login sayfasına geliyor ve oyun çöküyor. Görev yöneticisinden kapattığımda bilgisayar kilitleniyor. Sadece ETS2 ve TruckersMP'de yaşıyorum bu sorunu. Bütün işlemleri denedim. Oyunun dosyalarını doğruladım, Oyunu silip baştan yükledim, yine yok.
Sistem bilgisi:
CPU: Intel(R) Core(TM) i5-11400F
Anakart: Asus PRIME H510M-D
RAM: G Skill RipjawsV F4-3200C16-16GVKB 1600 MHz 16x2
Ekran Kartı: AMD Radeon RX 6600

Son düzenleyen: Moderatör:
Ana menüde bekliyor, login sayfasına geliyor ve oyun çöküyor. Görev Yöneticisi'nden kapattığımda bilgisayar kilitleniyor. Sadece ETS 2 ve Truckers MP'de yaşıyorum bu sorunu. Bütün işlemleri denedim. Oyunun dosyalarını doğruladım, oyunu silip baştan yükledim, yine yok.
Sistem bilgisi:
CPU: Intel(R) Core(tm) i5-11400F
Anakart: ASUS Prime H510M-D
RAM: G.Skill Ripjaws V F4-3200C16-16gvkb 1600 MHz 16x2.
Ekran kartı: AMD Radeon RX 6600.

Silip tekrar yükleyebilirsiniz. Veya Truckers MP'nin istediği sürüm olmayabilir.

Anladım. Peki hocam komple bilgisayar çöküyor/kilitleniyor demişsiniz herhangi bir minidump dosyanız var mı? (https://techolay.net/sosyal/konu/minidump-dosya-analizi.138/)
Görüntü kilitleniyor, sistemde müzik çalma, Discord'dan sesli konuşma işlemi sorunsuz devam ediyor. Minidump dosyası oluşcağını sanmıyorum. Şu an evde değilim geldiğimde bakacağım.

Silip tekrar yükleyebilirsiniz. Veya Truckers MP'nin istediği sürüm olmayabilir.
TruckersMP tam istediği sürümü kullanıyorum. Yoksa açılmaz sorun oluşur.

Anladım. Peki hocam komple bilgisayar çöküyor/kilitleniyor demişsiniz herhangi bir minidump dosyanız var mı? (https://techolay.net/sosyal/konu/minidump-dosya-analizi.138/)
Minidump dosyası yok.

Son düzenleme:
Görüntü kilitleniyor, sistemde müzik çalma, Discord'dan sesli konuşma işlemi sorunsuz devam ediyor. Minidump dosyası oluşcağını sanmıyorum. Şu an evde değilim geldiğimde bakacağım.

Minidump dosyası yok.
Oyunu Steam üzerinden DirectX 11 ile başlatın. Daha sonra oyuna girip herhangi bir problem olup olmadığını kontrol edin. TruckersMP olmadan da çöküyor mu? Onu anlayalım.