Truthear Nova bu fiyata değer mi? Gümrük vergisi çıkmaması için ne yapılmalı?

Bütçe
120 dolar
IEM'den Ne istediğine bağlı. Ben EM6L alırdım. Buradaki adımları uygula.
Mail olarak bu adrese siparişten sonra bunu atacaksın. support@shenzhenaudio.com
Hi,
In turkey, products over 27 euros don't clear customs easily. I would appreciate it if you could mark the package with a Value under 27 euros to avoid any customs issues. Also i would appreciate if you send my cargo with YunExpress. (with palexpress distributorship) Have a good day.

My order number:

My personal ID number:

Order numbere sipariş numaranı, Personal ID yerine de TCKN girmen yeterli olacaktır.

Müzik kalitesi kesinlikle çok iyi olmalı
Oyunlarda da ayak seslerini duyup patlama seslerinde coşmak isterim sizce bu karşılar mı ihtiyacı mı?
Bir de niye simgot EM6l tercih ederdiniz.

veya bu 120-140 dolar bandında daha iyisi var mı acaba araştırdım ama pek kaynakta yok en iyisi bunu buldum

Müzik kalitesi kesinlikle çok iyi olmalı
Oyunlarda da ayak seslerini duyup patlama seslerinde coşmak isterim sizce bu karşılar mı ihtiyacı mı?
Bir de niye simgot EM6l tercih ederdiniz.
Oyun için uygun değil Nova. EM6L uygun ama. Benim EM6L tercih etme sebebim All-Rounder olması. Çoğu müzik türü için uygun bir frekans tepki eğrisine sahip. Bütçe kaç dolar bu arada?

Oyun için uygun değil Nova. EM6L uygun ama. Benim EM6L tercih etme sebebim All-Rounder olması. Çoğu müzik türü için uygun bir frekans tepki eğrisine sahip. Bütçe kaç dolar bu arada?
maksimum 150 dolar diyelim hocam en büyük sınırım bu

bu videoda bana truthear novanın sesi daha güzel geldi sanırım biraz daha sesli olduğu için ama aşırı aynılar

Bu videolara göre IEM tercih etmek hata olur.

Simgot EM6l veya truthear Nova arasında bir tercih yapacağım o zaman biraz daha araştırmam lazım redditte vs. de vardır illa çok teşekkür ederim.
Önerdiğiniz başka bir IEM var mıdır peki?

dediğiniz gibi em6l oyun için daha uygunmuş

Başka önerdiğim IEM yok. Nova'yı kimse oyun için almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…