Morthunel 66 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.231 Çözümler 1 Beğeniler 971 10 Haziran 2026 #1 Bilgisayardan sadece TS dosyasını MP4 yapacağım. Windows 10 kullanıyorum. Buna uygun bir program var mı?
Bilgisayardan sadece TS dosyasını MP4 yapacağım. Windows 10 kullanıyorum. Buna uygun bir program var mı?
Bayro 66 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.140 Makaleler 10 Çözümler 31 Beğeniler 4.142 Yer İstanbul 10 Haziran 2026 #2 Morthunel dedi: Bilgisayardan sadece TS dosyasını MP4 yapacağım. Windows 10 kullanıyorum. Buna uygun bir program var mı? Genişletmek için tıkla... Format Factory.
Morthunel dedi: Bilgisayardan sadece TS dosyasını MP4 yapacağım. Windows 10 kullanıyorum. Buna uygun bir program var mı? Genişletmek için tıkla... Format Factory.
Reki 65 Uzman Katılım 7 Şubat 2026 Mesajlar 134 Çözümler 1 Beğeniler 96 10 Haziran 2026 #3 Ffmpeg en kolay ve hızlı olanı. Konudan bağımsız: Mkv dosyalarını düzenlemek için de bir sürü program var, isterseniz onları da yazabilirim.
Ffmpeg en kolay ve hızlı olanı. Konudan bağımsız: Mkv dosyalarını düzenlemek için de bir sürü program var, isterseniz onları da yazabilirim.
KS KS Morthunel 66 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.231 Çözümler 1 Beğeniler 971 10 Haziran 2026 #4 Reki dedi: FFmpeg en kolay ve hızlı olanı. Genişletmek için tıkla... PC başına geçtiğim zaman deneyeceğim. Reki dedi: MKV dosyalarını düzenlemek için de bir sürü program var, isterseniz onları da yazabilirim. Genişletmek için tıkla... Amacım MKV formatı değil. TS zımbırtısını değiştirmek istiyorum.
Reki dedi: FFmpeg en kolay ve hızlı olanı. Genişletmek için tıkla... PC başına geçtiğim zaman deneyeceğim. Reki dedi: MKV dosyalarını düzenlemek için de bir sürü program var, isterseniz onları da yazabilirim. Genişletmek için tıkla... Amacım MKV formatı değil. TS zımbırtısını değiştirmek istiyorum.
Reki 65 Uzman Katılım 7 Şubat 2026 Mesajlar 134 Çözümler 1 Beğeniler 96 10 Haziran 2026 #5 Morthunel dedi: Amacım MKV formatı değil. TS zımbırtısını değiştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, bilgi olsun diye söyledim. TS için FFmpeg işininizi görecektir.
Morthunel dedi: Amacım MKV formatı değil. TS zımbırtısını değiştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, bilgi olsun diye söyledim. TS için FFmpeg işininizi görecektir.