Ben YouTube üzerinden ders çalışıyordum. Bir anlık dalgınlıkla kalem ile işlemleri kağıt degil ekran üzerinde çizmeye başladım. Sonra bir baktım ki "LAN BEN NAPIYORUM?" oldum. Birden ıslak mendil ile sildim alkol döktüm, sildim. Peçeteyi, tiner ile ıslattım sildim ama yine de çıkmadı. Tükenmez kalem ile çizildi ekran nasıl silebilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Ortaya bi x çek nişangah olarak kullan.Ben YouTube üzerinden ders çalışıyordum. Bir anlık dalgınlıkla kalem ile işlemleri kağıt degil ekran üzerinde çizmeye başladım. Sonra bir baktım ki "LAN BEN NAPIYORUM?" oldum. Birden ıslak mendil ile sildim alkol döktüm, sildim. Peçeteyi, tiner ile ıslattım sildim ama yine de çıkmadı. Tükenmez kalem ile çizildi ekran nasıl silebilirim?
Fisticuffs
Başarılı
- Makaleler
- 1
Ya abi sen ne bahtsız bir adamsın ya. Ya ablanın laptopuna virüs indiriyorsun ya ekranı çiziyorsun, ileride daha nasıl teknolojik sorunlar yaşayacaksın çok merak ediyorum.
Denemek tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Aseton ile büyük ihtimalle çizik yoksa çıkacaktır. Bu arada sonucu bulabildiniz mi? Yoksa onun için de yardım edelim mi?
Edit: Çizik gibi duruyor %99 ihtimalle çıkmaz.
Edit: Çizik gibi duruyor %99 ihtimalle çıkmaz.
Son düzenleme:
Mission Impossible.
IV.MURAT
Yetkin
WD40 büyük ihtimal söker.Ben YouTube üzerinden ders çalışıyordum. Bir anlık dalgınlıkla kalem ile işlemleri kağıt degil ekran üzerinde çizmeye başladım. Sonra bir baktım ki "LAN BEN NAPIYORUM?" oldum. Birden ıslak mendil ile sildim alkol döktüm, sildim. Peçeteyi, tiner ile ıslattım sildim ama yine de çıkmadı. Tükenmez kalem ile çizildi ekran nasıl silebilirim?
Çamaşır suyu deneyebilirsin.
I don't take responsibility at all.
I don't take responsibility at all.