3586

Uzman
Makaleler
33
Ben YouTube üzerinden ders çalışıyordum. Bir anlık dalgınlıkla kalem ile işlemleri kağıt degil ekran üzerinde çizmeye başladım. Sonra bir baktım ki "LAN BEN NAPIYORUM?" oldum. Birden ıslak mendil ile sildim alkol döktüm, sildim. Peçeteyi, tiner ile ıslattım sildim ama yine de çıkmadı. Tükenmez kalem ile çizildi ekran nasıl silebilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20240326_221820.webp
    IMG_20240326_221820.webp
    238,2 KB · Görüntüleme: 196
Ben YouTube üzerinden ders çalışıyordum. Bir anlık dalgınlıkla kalem ile işlemleri kağıt degil ekran üzerinde çizmeye başladım. Sonra bir baktım ki "LAN BEN NAPIYORUM?" oldum. Birden ıslak mendil ile sildim alkol döktüm, sildim. Peçeteyi, tiner ile ıslattım sildim ama yine de çıkmadı. Tükenmez kalem ile çizildi ekran nasıl silebilirim?
Ortaya bi x çek nişangah olarak kullan.

Denemek tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Aseton ile büyük ihtimalle çizik yoksa çıkacaktır. Bu arada sonucu bulabildiniz mi? Yoksa onun için de yardım edelim mi?

Edit: Çizik gibi duruyor %99 ihtimalle çıkmaz.

Son düzenleme:
WD40 büyük ihtimal söker.