TUF VG249Q3A alınır mı?

KNOXROLİNG

Gelişen
Merhaba 4500TL bütçem için monitör arayışındayım Berkay hocamın yapmış olduğu VG249Q3A rehberine baktım orada bu monitörün yerine alınabilecek diğer monitörlerin şu anda maalesef stokları yok size sorum bu monitör alınır mı? Biraz baktığımda bu fiyatta alternatif diğer monitör de Lenovo R24e bu monitörün incelemesinde de parlaklığı çok düşükmüş bu iki monitörden hangisi alınır CS2 RDR2 gibi oyunlar oynuyorum genelde. @BerkayZ87 hocam yardım edebilir misin sana zahmet.

Lenovo monitörü bilmem ama VG249Q3A modelini kullanıyorum ve gayet memnunum. İlk haftalar biraz plastik yanık kokusu geliyordu ama araştırdığım zaman ilk defa çalıştığı ve ısındığı için içinde ki plastiklerin yandığını öğrendim. Şimdi ise plastik kokusu almıyorum. Kullanalı 1 sene olmasına bir kaç ay kaldı ve hala hiç bir sorun yok. Fakat stokları nereden bulacağınızı, ne zaman stoklara geleceğini bilmiyorum.

Bende en çok hikayeli oyunlar oynuyorum ama CS2, Valorant tarzı oyunlarda da gayet iş görüyor. 180 Hz olduğu için düşmanları daha erken vuracağımı sanıyordum ilk başta ama eskisi gibi hala 60 Hz ile oynuyormuşum gibiyim. Oyun içinden de 180 Hz ayarlı. Sanırım benim kolsuzluğumdan kaynaklanıyor :D

Lenovo monitörü bilmem ama VG249Q3A modelini kullanıyorum ve gayet memnunum. İlk haftalar biraz plastik yanık kokusu geliyordu ama araştırdığım zaman ilk defa çalıştığı ve ısındığı için içinde ki plastiklerin yandığını öğrendim. Şimdi ise plastik kokusu almıyorum. Kullanalı 1 sene olmasına birkaç ay kaldı ve hala hiçbir sorun yok. Fakat stokları nereden bulacağınızı, ne zaman stoklara geleceğini bilmiyorum.

Bende en çok hikayeli oyunlar oynuyorum ama CS2, Valorant tarzı oyunlarda da gayet iş görüyor. 180 Hz olduğu için düşmanları daha erken vuracağımı sanıyordum ilk başta ama eskisi gibi hala 60 Hz ile oynuyormuşum gibiyim. Oyun içinden de 180 Hz ayarlı. Sanırım benim kolsuzluğumdan kaynaklanıyor :D

Şu anda VG249Q3A stokları var 4400TL'den satılıyor ısınma konusu hakkında bir bilgim yok biraz ısınması normaldir ama fazla ısınıyorsa bir sorun olabilir Berkay hocamın yorumuna göre almayı düşünüyorum yorumun için teşekkür ederim.

@BerkayZ87 hocam sana zahmet bakabilir misin?

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt