KS KS U Unlishimaide Uzman Menteşe Ustası Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 936 Beğeniler 580 Yer Başkent Bugün 20:25 #11 mortem.dll dedi: Anlamadım. Hangi konuda, stant önerisi mi? Genişletmek için tıkla... OBEV marka var ya 250 TL'ye, Amazon'dan atıyorsunuz, geçen bana da önerdiniz. Kaliteli stant olan Trendyol'daki ise oradan alayım. Evet stant önerisi.
mortem.dll dedi: Anlamadım. Hangi konuda, stant önerisi mi? Genişletmek için tıkla... OBEV marka var ya 250 TL'ye, Amazon'dan atıyorsunuz, geçen bana da önerdiniz. Kaliteli stant olan Trendyol'daki ise oradan alayım. Evet stant önerisi.
mortem.dll Moderasyon Üyesi Moderatör Hata Avcısı Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 3.094 Makaleler 37 Çözümler 108 Beğeniler 3.728 Yer Cordis Die Bugün 20:27 #12 Unlishimaide dedi: Obev marka varya 250 TL'ye Amazon'dan atıyorsunuz, geçen bana da önerdiniz. Kaliteli stand olan Trendyol'daki ise oradan alayım. Evet stand önerisi. Genişletmek için tıkla... OBEV alabilirsiniz. Trendyol linkini ürünü temsili göstermek için attım, tipinden dolayı. Ben de OBEV kullanıyorum.
Unlishimaide dedi: Obev marka varya 250 TL'ye Amazon'dan atıyorsunuz, geçen bana da önerdiniz. Kaliteli stand olan Trendyol'daki ise oradan alayım. Evet stand önerisi. Genişletmek için tıkla... OBEV alabilirsiniz. Trendyol linkini ürünü temsili göstermek için attım, tipinden dolayı. Ben de OBEV kullanıyorum.