Turabi hakkında yakalama kararı çıkarıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Helox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 812
  • Etiketler Etiketler
    hakkında
Dedim ya ciddiye almıyorum diye. Kendin kendi ağzınla söyledin objektif olmadığını. O yüzden yazacak pek bir şeyim yok.

Yazdığım şeylerin hepsine cevap vermiyorum yazıp geçiyorsun. Tartışmayı bile bilmiyorsun daha. Obejtktif olmayan bir şey yazmadım.

Tutuklanması konusuna bir şey demiyorum ama bu topraklarda şarkı yazarken dikkatli olacaksın. Her şeyden etkilenmeye meyilli kitle varken, sen o tür şarkılar yapamazsın. Ayrıca, sokağa çıkınca 'wine me dine me' son ses dinleyerek gezen arabalar görmeyeceğimiz için, bu şarkıyı yasaklayanlara teşekkür ederim.

Yasağa bir şey demedim, şarkı yüzünden birinin tutuklanması saçma.

Yapay zeka ile yapilmis sacmalik. Hic uzulmedim. Zaten devamli insanlari dolandiran bir insan.

Yapay zeka ile yapilmis sacmalik. Hic uzulmedim. Zaten devamli insanlari dolandiran bir insan.
Acaba dolandırdığı adamlardan birisi kimligini gizleyip intikam falan mı aldı ki

Çünkü o sözlerin anlamını bilerek bunu kabul etmesi iğrenç bir durum, kendini herkese rezil etti. Sırf gundemde kalmak için yapmış olduysa bile daha kötü oldu.

@Essex, o da gereksiz, liseli aptallardan para kazanan yaratığın biri. Yok edilmeleri lazım.

Ülkede yaşanan çok daha kötü olaylara da keşke devlet bu kadar hızlı müdahale etse.

Karar hakkında bir şey diyemem de yaptığı şarkı rezillikten başka bir şey değil.

Turabiyi sevmem de bunun yakalanması saçma olmuş

Yaptığı şaka gibi şarkıya şaka gibi bir kararla cevap gelmiş. Şarkısı rezil zaten, o konuda lafım yok. Peki bu adam yakalanmayı hak edecek ne yaptı? Başımıza "müstehcenlik" diye bir şey uydurmuşlar sopa gibi vuruyorlar. Hiç dinlemesem bile bundan daha küfür kıyamet Türkçe rap şarkıları olduğunu biliyorum. Yani bunun ölçütü nedir? Gündeme düşmesi ve birilerinin bundan rahatsız olması mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…