Selam, iş dolayısı ile İstanbul'dan Manisa-Akhisar'a geçiş yapacağım. Tuttuğum ev yeni olduğu için sanırım, hiçbir şekilde internet altyapısı yok. Akhisar'a özel olarak Turbonet var mış sadece. Sözde 1000 Mbps tarifeleri var ama ilk kez duyduğum için sormak istedim. Alınır mı? Ya da başka bir seçeneğim var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Dediğim gibi hiçbir altyapı yok.Fiber kullanıyorsan Cannet öneririm 399 TL'ye veriyordu geçen modem kirası dahil, standart 100 Mbps.
Son düzenleyen: Moderatör:
Eren A
Yetkin
Çevrenizdeki insanlara bir sorun bakalım, eğer sadece o altyapı varsa başka çareniz yok, en fazla ne olabilir ki?Selam, iş dolayısı ile İstanbul'dan Manisa-Akhisar'a geçiş yapacağım. Tuttuğum ev yeni olduğu için sanırım, hiçbir şekilde internet altyapısı yok. Akhisar'a özel olarak Turbonet var mış sadece. Sözde 1000 Mbps tarifeleri var ama ilk kez duyduğum için sormak istedim. Alınır mı? Ya da başka bir seçeneğim var mı?
İnternetteki az bulunan yorumlar hiç iç açıcı değil. Ayrıca sık sık oyun oynayan birisiyim. Sürekli kopmalar yaşamak beni fazlasıyla mutsuz eder. En fazla bu olabilir. Dediğiniz gibi başka çare yok sanırım.Çevrenizdeki insanlara bir sorun bakalım, eğer sadece o altyapı varsa başka çareniz yok, en fazla ne olabilir ki?