Türk Devletleri AB ile imzaladıkları anlaşma karşılığında yavru vatanı tanımayacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3035
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 569
  • Etiketler Etiketler
    türk

Hocam zaten doğalgazdan fazlasını yapmaya korkarlar. Rumlar kaşınırsa zaten denize dökeriz bir daha onları. Askeri alanda güçlüyüz zaten.

Hocam zaten doğalgazdan fazlasını yapmaya korkarlar. Rumlar kaşınırsa zaten denize dökeriz bir daha onları. Askeri alanda güçlüyüz zaten.
Olayın ciddiyetini pek anlamadınız hocam sanırsam. Askeri açıdan güçlü olman bir şey ifade etmez. Diplomatik açıdan neredesin? Eksilerdesin. Küçücük ülke bile sana rest çekebiliyor. "Rumları denize dökeriz" zaten saçma. Yunanistan, Orta Doğuda olmamasına ve askeri gücünü geliştirmek için pek bir sebebi olmamasına rağmen Askeri gücü neredeyse yarımızdan fazla. Aynı şekil Rum Yönetiminde silahsız bir kişi bile bulamazsın. Her evde silah var, halk askeri eğitimlerle büyümüş. İsterlerse çok kısa süre zarfında organize olup toplaşabilirler. KKTC ne durumda sence? Ben sana söyleyeyim; hala daha başörtü mevzusunu tartışıyorlar. HOI4 oynamıyoruz. Askeri alanda güçlüyüz diye her şeyi başaracağız diye bir kaide yok. Olayları çok ama çok yanlış yorumluyorsunuz.

Türkiye hava kuvvetleri dökülüyor şuan.
Daha güçlü değiliz.

Olayın ciddiyetini pek anlamadınız hocam sanırsam. Askeri açıdan güçlü olman bir şey ifade etmez. Diplomatik açıdan neredesin?
Diplomatik açıdan avrupa ülkeleri tarafından dışlanıyor olsakda arkamızda bir çok devlet var Azerbaycan,Rusya gibi başka soru?
"Rumları denize dökeriz" zaten saçma. Yunanistan, Orta Doğuda olmamasına ve askeri gücünü geliştirmek için pek bir sebebi olmamasına rağmen Askeri gücü neredeyse yarımızdan fazla.
Askeri gücümüzün ne kadar büyük olduğunu dünya sıralamasında görebilirsiniz. Dünyanın 8. En büyük Savaş ordusuna sahibiz. Yunanistan ise 30. sırada.

Aynı şekil Rum Yönetiminde silahsız bir kişi bile bulamazsın. Her evde silah var, halk askeri eğitimlerle büyümüş. İsterlerse çok kısa süre zarfında organize olup toplaşabilirler.

Rum halkları askeri eğitim ile büyümedi Kıbrıs'ta askere bile gidilmiyor. Bizim ülkede en az 6 ay askere gitme zorunluluğu var yani halkımız askeri eğitimli. Ayrıca onları en son denize döktüğümüzde onlara bunu gösterdik.

Ben sizin gibi insanların yorumlarını ülkemizi,liderimizi kötülemek için yaptığınızı düşünmeye başladım.

Diplomatik açıdan avrupa ülkeleri tarafından dışlanıyor olsakda arkamızda bir çok devlet var Azerbaycan,Rusya gibi başka soru?
33'den fazla askerini şehit edip seni dakikalarca kapıda bekleten Rusya ve onun etkisinde Azerbaycan'dan mı söz ediyorsun?
Askeri gücümüzün ne kadar büyük olduğunu dünya sıralamasında görebilirsiniz. Dünyanın 8. En büyük Savaş ordusuna sahibiz. Yunanistan ise 30. sırada.
Askeri güç her şey demek değildir ayrıca o güç sıralaması teknolojiye göre değil sayıya göre hesaplanıyor. Tanklarımız, uçaklarımız hepsi eski teknoloji ürünü. Yunanistan'a tamamen yeni teknoloji ürünler geliyor. Daha ülke ekonomisi açısından önemli ve stratejik konumu nedeniyle korunması gereken İstanbul Köprülerine bir HSS koymaktan acizsin, askeri güçte 1. Olsan neye yarar?
6 ay askere gitmeye "askeri eğitim" diyorsan tartışmaya devam etmenin lüzumu yok. Ayrıca denize döktüğümüz zamanla bu zaman bir mi sence? Yaşın en fazla 15, kimseyi yaşıyla yargılamam ama İktidarın empoze ettiği "Kanzi" kuşağından bir farkının olmadığını görüyorum.

Benim anlamadığım Türk devletleri niye böyle bir anlaşma yapmışlar, hem kuzey Kıbrıs hemde adı geçen Türk devletleri aynı ırktan değil mi?

Benim anlamadığım Türk devletleri niye böyle bir anlaşma yapmışlar, hem kuzey Kıbrıs hemde adı geçen Türk devletleri aynı ırktan değil mi?
Aynı ırktan olmayı önemsemiyorlar demek ki. Çıkarlarını düşünmüşler daha çok.

Senin gibi insanların bu ülkeye hiçbir katkısı yok hatta katkısından fazla zararı var.

Daha kendi ülkemize laf ediyorsun yok şunu yapmaktan acizmişiz vs diyorsun.

Yazık vallahi kendi liderimizi, ülkemizin askeri başarısına laf ediyorsun ya vallahi diyecek bir şey bulamıyorum sana.

Sizin gibi insanların davranış ve yıkanmıs beyinlerinizi düzeltecek bir proje olsa da en azından bağış yapsak.

Devletler çıkarlarla yönetilir. Bu yüzden garipsemedim. Olası savaş senaryolarını düşünüp, yalnız kalmaktan korkuyorsak şunu söyleyeyim: Zaten başından beri bu alanda yalnızız. Asıl sorunumuzu ve eksiklerimizi sorgulamalı, ona göre tedbir almalıyız. Duygusallığı bırakmadıkları sürece daha çok "gol" yerler.

Eksiğimiz falan yok. Duygusallık 'ta yapmıyoruz gerçekleri söylüyoruz.

Sizce Rumlar sınırları büyük uğraşlar ile çizilmiş bir ülkeye bundan sonra girmeye cesaret edebilirmi?

Reis olduğu sürece zaten askeri alanda güçlüyüz.

Ayrıca gol yerler dediklerinizin içinde sizde bizde varız bunu unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…