GodOfWar Deneyimli Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 967 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 883 Yer İstanbul Bugün 09:52 #11
utkuversus Kategori Yetkilisi Donanım Yetkilisi Açılış Hamlesi Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 1.661 Makaleler 11 Çözümler 50 Beğeniler 2.511 Yer Ankara Bugün 10:35 #12 Cevher-Mesut sahnesinin ağırlığını dizinin müdavimi olmayan bilemez diye düşünüyorum. Öyle bir ağırlıktır ki, hala açıp açıp izlettirir.
Cevher-Mesut sahnesinin ağırlığını dizinin müdavimi olmayan bilemez diye düşünüyorum. Öyle bir ağırlıktır ki, hala açıp açıp izlettirir.
KS KS SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.684 Çözümler 14 Beğeniler 7.801 Bugün 10:38 #13 utkuversus dedi: Cevher-Mesut sahnesinin ağırlığını dizinin müdavimi olmayan bilemez diye düşünüyorum. Öyle bir ağırlıktır ki, hala açıp açıp izlettirir. Genişletmek için tıkla... Çok özel bir sahne, Naim abi de Şevket abi usta oyuncu olmalarının sebebini gösterdi o sahnede resmen.
utkuversus dedi: Cevher-Mesut sahnesinin ağırlığını dizinin müdavimi olmayan bilemez diye düşünüyorum. Öyle bir ağırlıktır ki, hala açıp açıp izlettirir. Genişletmek için tıkla... Çok özel bir sahne, Naim abi de Şevket abi usta oyuncu olmalarının sebebini gösterdi o sahnede resmen.